Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sodalite

JAK RZUCIC PALENIE. BEZBOLESNIE.

Polecane posty

Gość Katja1010
I ja rzuciłam dzięki książce Allena Carra. Prosta metoda jak skutecznie rzucić palenie - dla kobiet. Polecam, polecam, polecam. Uwolnijcie się, jak ja. Warto mieć swoją książeczkę, warto kupić w prezencie innym. Ja jestem przeszczęśliwa, bo wreszcie wolna!

Gość podnosze123654999
:P

Gość ludzie nie badzcie leniwi
autorka tematu dala linki, nic tylko czytac, a jest co czytac ksiaga gosci, recenzje, ksiazke wyprobowac... -------------------------------------------------------- KSIEGA GOSCI http://www.allen-carr.pl/ksiega-gosci .................. \Siostra podsunęła mi książkę Allena Carra Prosta metoda jak rzucić palenie. We wstępie z dystansem przeczytałam, że mogę palić nawet w trakcie lektury. Co mi szkodzi - pomyślałam. Gdy zamknęłam ostatnią stronę (a to było następnego dnia) byłam już „Byłym palaczem. Nie towarzyszyło mi żadne poczucie straty, przekonanie, że się czegoś wyrzekam. Przeciwnie, wiedziałam, że wiele zyskuję. Przez parę dni myślałam jeszcze o papierosach jednak zawsze z poczuciem jak wielkim złudzeniem są obietnice, które tkwią w tych papierowych rurkach nabijanych tytoniem i niestety w umysłach palaczy. Pozytywne skutki niepalenia odczułam bardzo szybko. Już po paru tygodniach zauważyłam, że mam więcej czasu (sumując te „chwilki na papieroska wyszło około 3 godzin dziennie!), zniknęły sińce pod oczami, czułam się świeżo i lekko, ale przede wszystkim czułam, że jestem wolna. Dziękuję! Witam:) Wiecie czego załuje po przeczytaniu tej ksiazki nie tego ze nie zrobilem tego wczesniej tylko tego ze nie moge osobiscie podziekowac za tak bezinetesowna pomoc:) Jeszcze nigdy w zyciu mi nikt tak nie pomogł a nie moge mu uscisnac reki, Wiec teraz staram sie jak moge zeby przekonac ludzi do tego aby przeczytali ta ksiazke wiem ze autor tego c***al:) Jestem naprawde wdzieczny Allenowi za odkrycie łatwej metody na to zeby byc wolnym szczesliwym czlowiekiem a przedewszyslki za podzielenie sie tym w formie bezpłatnej ksiazki:) Pozdrowienia dla wszystkich:) ITD ITD

Gość chce kupic
i sprobowac

Gość a moze taka?
po co sie pytacie o sposob, OD TEGO JEST GOOGLE!!!

Gość minek
się pali :)

Gość ja też polecam Allena Carra
Bardzo fajnie napisana książka, która może nie czyni cudów, ale daje "wsparcie". Autor pisze o naszym nałogu inaczej niż zwykle robią to lekarze, niepalący ortodoksi itp. Ale nie musicie jej kupować, bo w necie jest pełno darmowych wersji. Z czystym sumieniem to piszę, bo autor sam chciał, by jego książka była czytana przez jak największą liczbę osób. W książce jest nawet takie zdanie: "Jeśli chcesz mi się odwdzięczyc, to najlepiej zrobisz to kserując książkę i dając znajomemu palaczowi". Np. tu: http://chomikuj.pl/X107/Poradniki/Allen+Carr+-+*c5*81atwy+spos*c3*b3b+na+rzucenie+palenia i w ogole w wielu miejscach w sieci jest ta książka do pobrania za darmo, wystarczy w googlach poszukać. Powodzenia w rzucaniu palenia.

Gość bóg kazdego kocha
i dał roślinę kudzu

Gość uiiughiu
:ooijhnhu

Ostatnio w internecie pojawiła się nowość. Przyjaciółka, którą znam od dziecka rzuciła i opisała to jako reset uzależnienia czyli kurs jak rzucić palenie na zawsze. Zobaczcie sobie na stronie https://reset33.pl/ :classic_rolleyes:

... zakladam temat pytania o to sie powtarzaja 😉 Moja metoda jest przyjemna. Prosta. Rewelacyjna i bezbolesna. To ostatnie jest wazne. Wiem, bo rzucalam wiele razy. Tym razem na dobre. I wierze w to 🙂 Trzeba tylko kupic ksiazke i ja przeczytac, w dogodnym dla siebie tempie. Ja dokanczalam ja na plytach bo... jakos utknelam, choc wole czytac niz sluchac. 🌻 # Prosta metoda jak skutecznie rzucić palenie Allen Carr A jak ktos watpi to prosze sie rozejrzec po tej stronie, a szczegolnie po Ksiedze Gosci: http://www.allen-carr.pl/ Nikt komu ksiazke polecilam nie zaluje 😉

Lewaki nigdy nie rzucą palenia. Musisz zmienić swój światopogląd, a będzie łatwo rzucić palenie oraz fajki oraz papierosy, a na końcu rzucisz żydowskie nasienie zniszczenia katolicyzmu.

... zakladam temat pytania o to sie powtarzaja 😉 Moja metoda jest przyjemna. Prosta. Rewelacyjna i bezbolesna. To ostatnie jest wazne. Wiem, bo rzucalam wiele razy. Tym razem na dobre. I wierze w to 🙂 Trzeba tylko kupic ksiazke i ja przeczytac, w dogodnym dla siebie tempie. Ja dokanczalam ja na plytach bo... jakos utknelam, choc wole czytac niz sluchac. 🌻 # Prosta metoda jak skutecznie rzucić palenie Allen Carr A jak ktos watpi to prosze sie rozejrzec po tej stronie, a szczegolnie po Ksiedze Gosci: http://www.allen-carr.pl/ Nikt komu ksiazke polecilam nie zaluje 😉

Lewaki nigdy nie rzucą palenia. Musisz zmienić swój światopogląd, a będzie łatwo rzucić palenie oraz fajki oraz papierosy, a na końcu rzucisz żydowskie nasienie zniszczenia katolicyzmu.