Gość Nerfin Napisano Sierpień 24, 2010 Witam serdecznie , dziś moja znajoma poleciła mi klinikę dentystyczną Candeo. Jako , że mam dość częste problemy z zębami chciałbym się dowiedzieć czy ktoś z państwa się tam leczył? Jeśli tak to jakie opinie mają państwo? Zależy mi na dobrym dentyście , którego mam nadzieję znajdę w Candeo - www.candeo.pl. Polecali mi Prof. dr hab. n. med. WIESŁAWA HĘDZELEKA - http://www.candeo.pl/pl/wieslaw-hedzelek/ Dziękuje za informację Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wiki91 0 Napisano Listopad 24, 2020 Ja chodzę całą rodziną do Eurodental w Warszawie. Jestem zadowolona z jakości ich usług i efektów leczenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Akme 1 Napisano Marzec 20, 2021 dla mnie dobra stomaotologia to Cichonia - leczą dokładnie i dobrze a przede wszystkim nie mogę powiedziec ze jest niedokładnie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stokrotka1993 0 Napisano 30 Kwiecień ja odkąd pamiętam chodzę do dentsm, póki co trafiałam na same panie dentystki i było bardzo miłe i profesjonalne. Zawsze dobierały odpowiednie znieczulenie i nic mnie nie bolało. W końcu przestałam bać się dentystów dzięki nim, bo z dzieciństwa pamiętam, że wizyty u dentysty były dla mnie horrorem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach