Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miillaa

przejazd z anglii do szkocji-czy potrzeba miec dokument?

Polecane posty

Gość miillaa

jestem aktualnie w anglii od 4 miesiecy. moim jedynym dokumentem byl paszport, lecz musialam go wyslac do home office aby sie zarejestrowac. no i wlasnie nie dostalam jeszcze paszportu, wiec jestem bez dokumentu tozsamosci. no ale dostalam propozycje spedzenia weekendu w szkocji i tu moje pytanie:czy odbywajac podroz (autem)z anglii do szkocji potrzebuje miec jakikolwiek dokument?? znajoma szkotka powiedziala ze nie potrzebuje, ale nie ejstem pewna i chcialabym aby jakas obeznana w tym osoba mi pomogla i odpowiedziala jak to jest naprawde. bo nie chce zostac na granicy z niczym i wracac z powrotem.

Gość kjll;#
potrzebujesz. tak jak ja potrzebowalam z Belfastu do Angliii

Gość hahahahahahahahahaha......
:D:D:D:D:D:D:D Dobre!!!

Gość miillaa
to znaczy co dobre?

Gość blablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
niewiemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooopppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp

Gość miillaa
no nie potrzebuje, ale myslalam, ze mimo, ze wielka brytania to jeden kraj to potrzeba miec jakis dokument.hm to juz nie wiem jedna osoba pisze tak a druga inaczej/

Gość yaternika
Nie potrzebujesz :D Przeciez pomiedzy Anglia a Szkocja czy Walia nie ma zadnych granic :D:D:D:D:D