Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 04917

Są tu jakieś Justyny?

Polecane posty

Gość 04917
Fajno, że chociaż jedna Justyna się znalazła :-)

Gość 04917
Lubię kobiety o tym imieniu :) Jest piękne ;)

Gość 04917
Tak, Justyna, piękne imię pięknych kobiet :-)

Gość 04917
Nie zgodzę się absolutnie :-) Nie są przeciętne w żadnym calu :-) Cóż poradzę...za każdym razem Justyna zawraca mi w głowie...niestety żadna nie jest stała w uczuciach...hmm...

Gość 04917
Trzy...teraz trzecia...czy to nie jest dziwne ?...

Gość 04917
chemia, chemia, chemia...znaczy z biegiem czasu ( trochę lat mam0 przekonałem się, że są stałe w uczuciach..tyle, że nie do mnie...ciekawe, co będzie teraz...nie potrafię jej rozgryźć...hmm...chciałbym

Gość 04917
ja sądzę, że to jakieś przeznaczenie raczej

Moze to przeznaczenie... Moze jakas Justyna bedzie tą Twoja na zawsze.. wierna i stala w uczuciach- czego Ci zycze:) A tak swoja droga dodam- kazda Justyna potrzebuje duuużo cierpliwosci... Bo to bardzo skomplikowane dusze są;)

Gość 04917
zauważyłem :-) jestem cierpliwy...do szału doprowadza, fakt...ale tym bardziej mnie intryguje ... ciekawe co z tego wyniknie...hmmmm

Daj czasowi czas... powol jej sie otworzyc na Ciebie i wlasne emocje. Badz blisko, a jednoczesnie daj jej duuza przestrzen-wolnosc. Cierpliwie milczac- sluchaj, nie jej slow,ale jej serca...

Gość 04917
poczekam, wysłucham...jest tego warta...cholera, wzięło mnie...dużo kosztowało i już nie zrezygnuję...Justyna...heh...

Gość justyna justyna:)
ehehee, skomplikowane to na bank. Do szalu umiem doprowadzic tak jak nikt :D A w uczuciach jestem bardzo stala, az za stala, nawet jak mi jest zle, to nie odejde :O Dopiero trzeba zostawic mnie.

Gość 04917
dziewczyno_87...tak, jakbym słuchał jej słów :-O...rzadko się otwiera, ale ... mówi mi tak...hmm....

Gość 04917
nie miało być skwaszonej miny :-)

Gość 04917
chce być przytulana, chce wolności i...stabiizacjii....wpada w szał z byle powodu ( jak dla mnie)...i jest niesamowicie pociagająca w tym "swoim" niedbalstwie"...nie wiem jak to napisać...niby nie jest rozgarnięta, ale ...jest...same sprzeczności....patrzę na nią i nie wiem, co mysleć, jak się zachować...co jej powiedzieć...jest piękna mimo miliona kompleksów...

pani bum bum "nawet jak mi jest zle, to nie odejde Dopiero trzeba zostawic mnie." skad ja to znam... Tez mi to zdanie utkwilo w glowie... :( Ech, cala prawda:(

Gość 04917
kompleksów wymyślonych przez nią chyba, bo dla mnie jest piękna...Justyna...kto by pomyślał, że ja ta tak będę myślał...mam ochotę ja złapać w sieć i nigdy ie puścić...da się ? ...