Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panienka z okienka 24

Co mężczyźni myślą o takich kobietach? Opinie plci pieknej rownież mile widziane

Polecane posty

Które wieczorem idą same w zwiewnych ciuchach np spodniczka albo sukienka i szpilki w rece? Potem wypowiem sie ja ale najpierw Wy :D

Gość ale z ciebie pustak
czekasz az napisza zze o takiej dziewczynie snia po nocach i ze jest sworzona zeby zostac ich zona i matka ich dzieci????????jak dla mnie to w ich glowie pojawia sie....fajna dupa do....i tyleeeeeee kobito

nie chodzi mi o jakies pochwały no! sama tak nie chodze i tym kobietom nie zazdroszcze,prowokują a potem rycza bo ktos je zgwalcil itp. nawet jesli z twarzy jest brzydka to szpilki i spodniczka nadrobią te braki jak widac

wy już nie macie co robic że piszecie o takich rzeczach...to jest tak samo jak ja bym dał tpoik pt. jedzie sobie rolnik na capku (capek to taki traktor ursus-c 330)i co oni myslicie

a w sumie ten topik jest bez składu i ładu piszesz co mężczyźni myślą o takich kobietach...a prosisz tez kobiety o opinie które jak wiadomo mężczyznami nie są...

Auroton, może z doświadczenia wiedzą ;)

no dobrze z doświadczenia...ale kobieta nie może wiedziec co myśli mężczyzna bo nim nie jest...to chyba logiczne...

może wiedzieć np gdy jej mezczyzna powie ;-)

Gość Kamecha znowu śpi
sliczneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

a jak kłamie???o takie coś pytają głównie dziewczyny tych mężczyzn i wiadomo że nie powie że by ją bzyknął bo by dostał w ryło od swojej dziewczyny...a wierz mi każdy facet jak widzi fajna laskę to pierwsze co mu przejdzie po głowie to to żeby ją przelecieć...no chyba że ojciec mateusz tak nie myśli ale on jest wyjątkiem

Gość kamusia1938774
ja tak chodze dlatego ze jest ciepło i nie mam zamiaru sie dusic w golfach i spodniach a gdy widze te spojrzenia w szczegolnosci starych oblechow to na rzygi mnie bierze i nie wiem czy spierdalac czy co :P PS. dobry temat moze rozjasnimy im cos w tych glowach :)

Gość chaberowe oczy
Iwona Wieczorek tak szła i ślad po niej zaginął , rozpłynęła sie w powietrzu

Gość kamusia1938774
wiele kobiet tak chodzi a ona miała poprostu pecha i raczej porwał ją jakiś znajomy niż przypadkowy

Gość chaberowe oczy
pewnie że wiele kobiet tak chodzi,sama o niebezpiecznej porze ale to jest ruletka

Sukienka czy spódniczka w lato to coś z czym spotykamy się na co dzień. Miliony kobiet tak chodzi. Też nie mam zamiaru chodzić (jak to ktoś wyżej napisał) w golfach i długich spodniach gdy jest upał na dworze.