Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mrówelka

Czy ktoś jest zadowolony z mieszkania z teściami??

Polecane posty

Zastanawiam się czy są osoby które SĄ ZADOWOLONE z mieszkania z teściami, albo przynajmniej nie narzekają? Ja tez za rok mam zamieszkać z teściami i boję sie tego jak ognia;/ czy jest szansa że da się tak jakoś żyć na osobnym piętrze?

Teściowie niby wydaja się spoko ale kto wie co wyjdzie w praniu;/ ale za bardzo nie mamy wyboru, jak chcemy byc razem to musimy tam mieszkać bo kredytu nie chcemy brac

Gość Mieszkałam
nie radze, teraz myslisz że są fajni a potem....

Ja swoją teścową kocham bardzo . Im większa jest między nami odległośc kilometrów tym kocham ją mocniej. ;-) Wytrzymałam z nią tylko miesiąc.Też wydawała się spoko.

hmhmmh różnie może być, ale zwykle wychodzi źle. Moja teściowa, przed ślubem była aniołem, chwaliła, głaskała, cud miód! Jakoś nie bardzo się rwałam aby zamieszkać z teściami, ale tak musiało być- teście na parterze my na piętrze. Nie wprowadzałam się przez 2 miesiące i ciągle pytała no kiedy wreszcie się wprowadzę? A jak się wprowadziłam, to co? Z mety powiedziała, że kaszanka nie wędlina synowa nie rodzina! Piekło z nią mam, nawet nie dlatego że się kłócimy, bo się nie kłócimy, ale te jej komentarze do wszystkiego, wykańcza mnie nerwowo.

Ich komentarze są najlepsze ;-) One wszystko wiedzą najlepiej i na wszystkim się znają.(nawet jak nie mają zielonego pojęcia na dany temat to i tak znają się na tym NAJLEPIEJ ) Nasze kochane teścowe. Aż się boję że kiedyś też tak o mnie ktoś napisze :-( ,bo kiedyś też czeka mnie los teściowej.

Moja przyszła teściowa nie jest super miła ani nie miła, jest po prostu zwyczajna.. chociaż czasem mnie wkurza swoja nadopiekuńczością. Myślicie że takie mieszkanie z teściami w normalnym nastroju jest możliwe wogóle?