Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yenna 321

jak się zachować

Polecane posty

Gość yenna 321

Witam, ostatnio z chłopakiem staraliśmy sie o kredyt mieszkaniowy. Przyjaciel polecił mi jedna babke z banku ktora zajmuje sie takimi kredytami. Kobieta okazala sie bardzo pomocna, robila nawet wiecej niz musiala i mamy ochote jakos jej podziekowac. Myslalam zeby kupic jej jakies dobre słodycze, czekoladki czy cos.... bo z alkoholem to troche śliska sprawa. Zastanawiam sie własnie co dokladnie dac i jak bo troche mi glupio wparowac do banku i przy jej koelzankach cos jej dawac. Ma ktos pomysl jak to rozwiazac?

No dobry alkohol to najlepsze rozwiązanie!!! cokowliek to nie będzie i tak będziesz musiała dyskretnie jej to dać więc uważam że najbardziej na miejscu byłby alkohol....

Gość yenna 321
Myślisz ze wypada jej dawać alkohol? Chociaz w sumie jakis dobry koniak, albo wino nie zaszkodzi.... Ale na bok ja wziąśc czy jak?;p Nie chce zeby potem miała jakieś problemy...

klienci nie raz przynoszą dla pracowników jakieś prezenciki, np kawę czy czekoladę czy ciasta możesz przyjść przed otwarciem banku i zaczekać na nią, jak przyjdzie to jej dasz, a to że koleżanki zobaczą to raczej nie problem, zasłużyła na podziękowanie

wiesz zazwyczaj pakuje sie to w zwykłą foliówkę i dyskretnie daje nie robiąc szumu zabierając ją na bok... to nie łapówka bo już Wam załtwiła co miała a zwykły gest podziękowania - co w dzisiejszsych czasach jest nie częstym zjawiskiem.... ja też często dostaję takie jakies "podarunki" i ludzie nie mają oporów bo robią to po zakończeniu sprawy i pomijam fakt że to bardzo miłe...

Gość burzom siem wystaszylam
zaproś ją na kawę :)

Gość yenna 321
Wole jej coś kupić po prostu... jakoś tak na kawę to mi głupio... zreszta to zapracowana osoba;)