Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wstepniak

praca licencjacka- zakonczenie, wstep, streszczenie

Polecane posty

Gość wstepniak

kurde juz 3 raz pisze zakonczenie wstep i streszczenie.....bo promotor mi odsyla.... jak to w koncu ma wygladac? jaka objetosc?? help....

Gość wstepniak
jaka forma osobowa czy bezosobowa? wstep wystarczy na jedna strone czy wiecej a z zakonczeniem jak

Gość wstepniak
kurde wrr.... dlaczego moje uczelnia wymaga 1 interlinie...wrrr

Gość z tego co sie oreintuje
to na kazdej uczelni maja nieco inne wytyczne. u mnie wygladalo to tak wstep- ok pol strony, krotkie wprowadzenie o czym bedzie praca i dlaczego zakonczenie- co z pracy wynika i jakie sa perspektywy na przyszlosc, co wiadomo czego nie wiadomo jeszcze to mi zajelo jakies 1,5str streszczenie- jakies 2 str, krotko napisalam o czym poszczegolne rozdzialy sa tyle ze moja praca nie miala czesci badawczej byla bardziej teoretyczna, a wiem ze w tych pracach z cześcią badawcza nawiązuje się tez do tego;p

Gość wstepniak
a jak zaczelas pisac wstep?? w niniejszej pracy...-cos takiego?

nie zaczelam tak "z grubej rury" " Białka są bardzo istotnym elementem budulcowym..." jakos tak;p

Gość wstepniak
bo promotor tak mi kazal i zebym pisala w jednej formie -osobowej albo bezosobowej... strasznie ciezko mi to napisac. to znaczy napisalm jeszcze raz no ale nie wiem czy spelnie jego wymogi.... zakonczenie musze rozwinac jeszcxe bo mam na pol strony

Gość wstepniak
wszytsko poprawilam a do dzis mam mu to wyslac normalnie masakra.......

Gość Halinka czyli zalujesz

no ja po kilku pierwszych slowach uzylam zwrotu celem pracy jest czy cos takiego;p juz tak slowo w slowo nie pamietam teraz. ale widzisz kazda uczelnia ba nawet kazy promotor ma swoje wlasne wymagania..moj na szczescie nie sprawial problemow:D

ja najpierw ogolnie nawiazalam do pracy, pozniej faaktycznie krotko opisalam co znajduje sie w poszczegolnych rozdzialach. moj z kolei przyczepil sie do plagiatu. dawalam do wszystkiego przypisy a ten cholerny program i tak wykazal mi prawie 20%.

Gość wstepniak
a nie strasz plagiatem. prace sama pisalam be zkopiuj wklej. ale mam duzo przypisow nie strasz

Gość ghgjhj
ujuykiuj