Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zidanek

Czy ty też uważacie ,że obecna muzyka to dno ?

Polecane posty

Gość zidanek

w rmfie jakiś szajs , wkolko Lady Zgaga, komibii z jakims gownem, murzynki ktore sa znane tylko u nas :D w Zet to samo Eska to 5 piosenek na krzyz - w ciagu dnia kilak razy slysze ta sama.... dno i żenada:D

Gość BLONDYNKA 15000
najlepsze jest disco polo bylo i jest nadal:D

Gość przełącz się
na polskie radio program drugi i skończ te miauczenie

Gość A czego
chcesz słuchać ? W czym gustujesz ?

Gość zidanek
a Co jest na dwójce? ;) disco polo moze byc byle stare, ale tego tez nie ma w zadnym radiu :classic_cool:

Gość BLONDYNKA 15000
ale w radiu w necie jest;]

Gość muzyka POPularna
od lat 80-tych jest zawsze taka sama, nie podoba ci sie to zmien stacje (jak masz radio internetowe to masz ogromny wybor wlasnej muzy) albo sluchaj z plyt. proste. ja nie lubie w ogole popu, dancu itp wic nawet nie slucham takich stacji i nie mam problemu

Gość siedem zyczen
Tak:) W dodatku ostatnio kolezanka sywerdzila, ze lubi Lady Zgage:o Ja slucham muzyki z lat 70 i 80, i metalu czasem:)

po prostu nie znasz współczesnej muzyki, z polskich młodych zdolnych: * psychocukier ( rockowo) * dick for dick * muchy * vixo z zagranicznych: * delphic * modest mouse * shapeshifters * late night alumni * friendly fires * royksopp mam dalej wymieniać ? napisz w czym gustujesz muzyki jest bardzo bardzo duzo trzeba sie wysilić tylko i wylacznie.

Gość czarnucha 77
lubie piosenki z trescia :)

Gość civićka
pewnie że nie ma teraz fajnej muzy np kiedyś na vivie leciały fajne hity, nawet 5 lat temu to była porządna stacja, polskie fajne teledyski i wykonawcy i ogólnie aż miło się słuchało o oglądało a teraz? najbardziej mnie wkurwia te pitbull, jest taki brzydki a taki pewny siebie, cwaniaczy w tych piosenkach jakby był symbolem seksu a jest absolutnie do wyrzygania i nic poza tym david guetta i wszystkie inne aż głowa mała jaki shit słyszę :O no i kiedyś to teledyski się oglądało jak filmy, miały treść i były ciekawe a teraz jedyną treścią jest seks i nagie ciała ;/

Gość zidanek
co do vivy zgadzam się :classic_cool: z mtv wyrosłem i juz mnie nie smieszą penetratorzy :D chyba zostaje mi radio maryja :)

Gość civićka
ja mtv już chyba od 2 lat nie oglądam bo to żenada jeszcze coś co mnie trzyma przy życiu to rebel.tv albo 4fun.tv tam często stare, dobre kawałki lecą