Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kadiaa

zdalam komissaaa :)

Polecane posty

zdalam komisa z matmy ! yeee :) jutro jeszcze polski :D pomodlicie sie za mnie?

Gość ić do sondu
komis z matmy i polskiego? jełop:o

Gość ić do sondu
nie jestem, nigdy nie miałam komisa:o

no i co z tego ze nie mialas ? :) skad wiesz dlaczego mam komisa moze chorowalam czy bylam w szpitalu.. i kto tu jest jelop zeby po komisach okreslac czy ktos jest inteligentny czy nie :) oj

Gość no raczej że jełop
jeszcze żeby nie umieć jakiejś konkretnej dziedziny, ale żeby aż tak skrajnie - matma i polski? :o

ja miałem w życiu (jak na razie) tylko jednego komisa z polskiego i to nie wynikało z niewiedzy tylko nieznajomości treści lektur ;D

Gość iś stont
ta ta, zaraz usłyszymy, że masz białaczkę i wszystko musiałaś zdawać z opóźnieniem:classic_cool: tak samo mają grube lochy jak się im mówi, że są tłuste - od razu każda dostaje cukrzycy, tarczycy i sryczy:D Nara jełopie🖐️

mam was gdzies wiem ze nie jestem jelop :D z polskiego mialam same lektury ktorych nie czytalam a z matematyki rewelacyjna nigdy nie bylam przejela nas inna kobieta na 2 miesiace i pozagrazala czesc osob

Gość ah ci straszni nauczyciele
to wszystko ich wina:classic_cool:

nie mialam bialaczki ! mam was gdzies wszystkich :) (prawie) chodze do najciezszego liceum w moim miescie wcale nie jest latwo przejsc

Gość ...........oj............
"to nie wynikało z niewiedzy tylko nieznajomości treści lektur" czytałeś to co napisałes? skoro nie znałeś treści lektur to nie miałeś wystarczającej wiedzy żeby zaliczyć przedmiot:O ja jebie:O często byłam zagrożona i uczyć się nie lubiłam ale komisa nigdy nie mialam:O

a czy ja mowie ze to nauczycieli wina ? czytaj ze zrozumieniem napisalam ze z majzy nie jestem rewelacyjna a z polskiego nie czytalam lektur co nie znaczy ze jestem jelopem co rowniez podkreslil levviatan

nie trzeba czytać lektur żeby zdać do następnej klasy... ja przeczytałam jedną na 3 lata i skończyłam liceum z piątką:)

too zalezy do jakiego liceum sie chodzi i od nauczyciela... u mnei nie czytalam tak samo ale skonczylo sie to na 1, wiec nei mow ze nie trzebabylo czytac lektur bo u mnie akurat trzebabylo

rzata małgo -> ja miałem nauczycielkę która bardzo się czepiała o znajomość lektur ;)

Gość papappapapa
gratuluje myszko :) i pomodle sie :)

ja podobnie jak Ty levviatan a z majzy kulalam bo w liceum mialam braki z gimnazjum, zmienialy nam sie nauczycielki przyszla nowa rozumialam u niej ale nalapalam zlych ocen u poprzedniej u ktorej nic nie rozumialam i ta nowa juz nie dala mi szansy tego zdac ( tzn pytala mnie zadania ale 10 minut przed dzwonkiem gdzie zrobilam go do polowy i uznala ze "oj juz po dzwonku do zobaczenia w sierpniu" )

pisałaś wypracowania... sprawdzane wg klucza... co to ma do splendoru szkoły?:classic_cool: Można napisać takie wypracowanie na piatkę bez czytania lektury, uwierz :)

takich wypracowan mialam az jedno :) uwierz mi sredniej mi to za bardzo nei podnioslo

Ja tez gratuluje! ;) i tez nie miałam nigdy komisa ;) zabiłabym sie chyba.. moge cie poduczyc z polaka jeskli chcesz;D uwielbiam polski, ale matmy nienawidze :/ nie rozumie jej i juz.!

dzieki :* hehehe a polskiego ucze sie mam lektury do nadrobienia mam problem bo nie moge znalezc zwyczajow / obyczajow w kordianie ale chyba tam ich nie ma no bo jakie moglyby byc ??

Gość te ewelinka
ty jej lepiej polskiego nie ucz :O "nie rozumie", ja pierdolę

wy jestescie tragiczni moze jej sie literka nie wcisnela :/ albo moze ma dysortografie to nie znaczy ze dziewczyna nie ma pojecia o polskim

Gość te ewelinka
broni debil debila