Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kadiaa

zdalam komissaaa :)

Polecane posty

Gość oczywiście że jest gorszy
Jak można nie zaliczyć własnego języka ojczystego? :O Z takimi analfabetami to najlepiej do gazu, ewentualnie do szkoły specjalnej.

Oblubienica, nie unoś się tak. Do elitarnego liceum nie uczęszczałam, ale do dobrego. Po prostu mieliśmy same wypracowania z fragmentami lektur, czytania ze zrozumieniem, recytację, przemówienia, felietony etc. nie potrzebowałam znajomości lektury by dostawać dobre stopnie. Doprawdy.. :)

hahaha ciekawe czy w streszczeniu Ci pisze np. kogo portrety wisialy w sali ? [ pan tadeusz ] bo chyba nie :/

Że nie chodziłas do dobrego liceum, nie mówiąc już o elitarnym, to się sama domyśliłam. Mnie krew zalewa, kiedy ktoś stoi na bakier z literaturą i jeszcze się tym chełpi:o Dla mnie to szczyt olewactwa dóbr kulturalnych i intelektualnych. KAŻDY inteligentny człowiek jest zarazem oczytany:)

Oblubienica -> niestety żadnej ale czytanie w takim towarzystwie w łóżku musi być przyjemne ;) Ewelinka -> a co mam zrobić jak znajdę? ;)

Gość Autorka tak się broni na
początku , że nie mam wątpliwości , ze jest głupia 🖐️

Gość fshfsncjlofsvxdb
Masakra wiecie, czasami jest inaczej, rozumiem kadiee bo w mojej maturalnej zmuszali nas do rezygnacji z matury, kilka osób nie chciało zrezygnowac wiec juztro mają komisy, na 28 osób aż 10 ma komis w maturalnej..czaicie

rozumiem rzata malgo tak to bym pewnie miala dobre stopnie jednak ja mialam tylko lektury lektury lektury bo matura wypracowanie jedno zadnych wierszykow prezentacji czy czegos podobnego nie bylo odpowiedzi ustnych w zasadzie tez... moja wina ze nie czytalam wiem wiec teraz pisze komisa :) a zadnym analfabeta nie jestem jak widac chyba dobrze posluguje sie jezykiem ojczystym.. szkoda ze niektorzy tu pieknie nim wladaja ale nie maja zbyt rozumu, gardze wami i waszym brakiem ogolnej tolerancji, nie spotkalam tylu zawistnych i zlosliwych ludzi nigdzie na swiecie jak w Polsce :(

Gość fshfsncjlofsvxdb
Kadiaa popieram Cie, polacy to chamy , kurwy i złodzieje, ja tez nie raz za granica musiałam sie wstydzic za swój kraj i pochodzenie

Gość nie ma nakazu tolerancji
nieuków, leni i osób ograniczonych umysłowo

Wystarczy być cieniasem i śizgać się przez życie:) Wystarczy trochę sprytu i niedouczony nauczyciel:) Mam stały kontakt z dziećmi i młodzieżą, z racji zawodu, jaki wykonuję i wiem, jak bardzo są oni niedouczeni:( Z winy własne, rodziców i nauczycieli, z winy liberalizmu, konsumpcjonizmu i nieumiejętności odczytania tego, co mózgowi naprawdę potrzebne:(

duzo sie nauczylam i mam ostatnio gdzies co kto o mnie mysli kocham swoje zycie :) to czy wierze w boga czy nie czy mam komisa czy nie powinno wszystkich walic skoro nie wyrzadzam tym nikomu krzywdy :) a niektorzy tutaj tylko narzekajcie jakie wasze zycie jest szare jacy jestescie madrzy i nikt was nie chce :) znam podstawowe wiadomosci o literaturze polskiej i nie wiem dlaczego to ze nie wiem jakie obrazy wisialy na scianach w panu tadeuszu albo to ile morgow ziemi posiadal maciej boryna ma mi odebrac szczescie :)

nie, to ze nie wiedzialy czyje portrety wisialy od razu nie ma poprawki chodzilo mi ze w naszej szkole trzeba znac bardzo dobrze lekture aby miec dobra ocene :) a nie jak u rzaty malgo w ogole ich nie czytac:) nie zarzucam Ci ze chodzilas do gorszej szkoly chodzi mi o to ze u nas nie pytala przy tablicy wiec nei mialam szansy poprawic sobie ocen bylo wypracowanie z jedno i reszta to sprawdziany czy kartkowki z lektur;)

Gość nie ma nakazu tolerancji
Oblubienica, wyłącz komputer, bo głupota jest zaraźliwa :D Przeczytaj, co napisałaś :D

nie szczyce sie poziomem mojego liceum :) nie czytalam lektur dlatego mam komisa ale to nie upowaznia was do nazywania mnie tepa czy jelopem a nie ma nakazu tolerancji dla osob ograniczonych umyslowo? hmmm a to ciekawe niepelnosprawnych nie tolerujesz? nakazu nie ma ale inteligentni ludzie tak postepuja

myslcie sobie co chcecie :) mam udane, szczesliwe zycie i naprawde bardzo sie ciesze ze nie ma we mnie tyle jadu ile w Was :)