Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kadiaa

zdalam komissaaa :)

Polecane posty

Oblubienica -> ostatnio coraz bardziej meni ciągnie do czytania ;) Ewelinka -> co u ciebie? :)

Gość te ewelinka
hahahahahahahahahahahahahahahaha :D

ciekawe czy Ci ktorzy nazywaja mnie jelopem potrafili by ze mna porozmawiac o kulturze bulgarskiej, wspinaczce sciankowej, historii imperium osmanskiego, historii muzyki elektronicznej i jej odlamow, bo mam ambiwalentne uczucia co do tego ( wiecie co to w ogole jest ;) ? ) pozdrawiam was srodkowym palcem

Oblubienica -> widzisz jak mi się będzie nudzić w pracy (jak już zacznę pracować ;p) to będę czytał ;) Ewelinka -> bywało gorzej choć i tak nie jest za dobrze ;)

Gość evveLinka ;))
Muszę zmienić dilera, bo bredzę :O

ciekawe czy Ci ktorzy nazywaja mnie jelopem potrafili by ze mna porozmawiac o kulturze bulgarskiej, wspinaczce sciankowej, historii imperium osmanskiego, historii muzyki elektronicznej i jej odlamow, bo mam ambiwalentne uczucia co do tego - a ty umiesz rozmawiać na te tematy?:p Levi - w pracy się pracuje, a czyta się po pracy, na kanapie, pod kocykiem i z gorącą czekoladą:p

Oblubienica - no raczej jakbym nie umiala to bym chyba o tym nie pisala :]

Oblubienica -> wole wersje czytania kiedy się do mnie przytula seksowna dziewczyna i śpi tak lub czyta ze mną/swoją książkę ;)

rzata małgo - to, masz, kurwa, czym się chwalić - niewiedzą, denną szkoła, którą kończyłaś, ślizganiem się po niej. Tak - to zaiste powody do dumy:o

Gość papappapapa
cholera smutno mi :(

Gość fshfsncjlofsvxdb
dla mnie to jakaś masakra zeby kogoś nazywać jełop za to ze ma ktos komisa, przeciez to zaden wstyd, czy to ze ktos uczy sie gorzej oznacza ze jest gorszy...????

Gość fshfsncjlofsvxdb
w szkole jest teraz tak, ze nie mozna miec własnego zdania bo za takie coś mozna podpasc nauczycielom i to ostro

Gość papappapapa
on ma dzis wolne, niby go glowa boli, ale to chyba wymowka, bo ma mnie w d... :(

Gość fshfsncjlofsvxdb
Dziewczyna sie cieszy ze zdała a wy tu z obelgami, wstydzcie sie

nawet nie wyobrazacie sobie ile wielkich uczonych nie ukonczylo szkoly :) mam bardzo wysoki poziom w moim liceum dlatego nie jest to dla mnie zaden wstyd :)