Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czekajacaxxx

czy to moze byc ciąza?

Polecane posty

Gość czekajacaxxx

czy podwyzszona temp. ciala przez 2 tyg. to moze byc ciaza?

Gość czekajacaxxx
no nie ale czekam jeszcze na miesiaczke ale jestem w niepewnosci i pytam czy moze byc to jedna z objawow?

Gość wiesz co? potrzebuję Cię
raczej nie

Gość czekajacaxxx
bo mam prace w ktorwj ciezko dzwigam i jezeli jestem to sie boje ze cos sie moze stac malenstwu:)

Gość czekajacaxxx
no ale opoznia mi sie kilka dni:(

Gość podrozniczka20
ZAPIERDALAJ PO TEST I NIE ZAKLADAJ DURNYCH TEMATOW.uPRAWIALAS SEKS?JESLI TAK TO MOZESZ BYC W CIAZY JESLI NIE UPRAWIALAS SEKS TO NA 100% NIE JESTES!!!

Gość czekajacaxxx
jak nie chcesz to nie wypowiadaj sie mam dylemat wiec pytam a Tobie h*j do tego ;S

Gość zona ...........
tak, podwyzszona temperatura moze byc oznaka ciazy. Ja bylam goraca jak piec.......

Gość podrozniczka20
wyyyyyyppppppiiiiieeeerrrdddaaalllllaaajjjjj ppooooo test!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość czekajacaxxx
takich ludzi jak podrozniczka powinni banowac heh wracajac do TEMATU do zona czy mialas tak tylko przez pierwsze 2 lub 3 tyg. nie majac kataru ani kaszlu?

Gość xxxxxxxxxxxxxbxx
Nie nakręcaj się, jak zaczniesz szukać objawów, to wszystkie (no moze prawie) znajdziesz. U mnie objawy byy takie, jak przed miesiaczką. Napiete cycki, bolacy brzuch, zły humor. Poczekaj do dnia miesiączki, nie swiruj, spokojnie zrób test, ewentualnie mozesz zbadac krew w laboratorium.

Gość zona ...........
zadnego kataru, zadnego kaszlu TYLKO wysoka temperature. Nie wiem ile bo nie mierzylam ale sama czulam ze jestem duuzzoo goretsza niz normalnie. Maz tez to zauwazyl. Trwalo to ok 2-3 tyg zanim wszystko wrocilo do normy;-) Zrobilam test w dniu spodziewanej@ i niespodzianka....jestem w ciazy. Potem doszly mdlosci ok 1,5-2 tyg po nie dostaniu planowanej@.....

Gość czekajacaxxx
a czytalam ze po owulacji jest podwyzszona temperatura i jezeli spadnie po 2 3 tyg. to ze sie nie jest w ciazy a jezeli sie jest to ze sie utrzymuje temp to ja juz niewiem

Jak ci się opóźnia o kilka dni to nie czekaj, tylko zrób test, zamiast się nakręcać. U mnie jedynymi objawami na początku było to, że miałam mnóstwo białego wodnistego śluzu i że wszyscy mi powtarzali w kółko, że jakaś blada jestem, że mam iść zbadać krew bo to może być anemia. Niczego nie podejrzewałam, chociaż koleżanka mi mówiła, że ma przeczucie, że ta "anemia" wyjdzie ze mnie za 9 miesięcy :)

w każdym cyklu temperatura w okolicach owulacji rośnie, utrzymuje się na wyższym poziomie 10-16 dni i spada przed @ lub w jej trakcie. Jeśli wyższa temperatura utrzymuje się 18 dni można podejrzewać ciążę

Gość sabcia74
Ja to był zrobiła test i byłoby wszystko jasne, tym bardziej ze @ się nie pojawiła :)

Gość zona ...........
czekajacaxxx "a czytalam ze po owulacji jest podwyzszona temperatura i jezeli spadnie po 2 3 tyg. to ze sie nie jest w ciazy a jezeli sie jest to ze sie utrzymuje temp to ja juz niewiem" TO JAK JUZ NIE WIESZ TO CZESC! NAPISALAM CI ZE JESTEM W CIAZY I MIALAM TEMPERATURE! Ty zrob z tym co chcesz......a najlepiej idz po test/.....

Gość czekajacaxxx
no musze zrobic i to jak najszybciej:) dzieki za wypowiedzi:)