Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wątpliwości mam

On zostawił dla mnie inną

Polecane posty

Gość wątpliwości mam

Właściwie grał na dwa fronty jakiś czas ale w końcu wybrał mnie. Podobno tamta dziewczyna strasznie przeżyła to rozstanie bo się nie spodziewała. A ja się trochę boję tego związku bo wiecie:" na cudzym nieszczęściu..." Czy macie takie doświadczenia i w związku jest ok?

Gość Artur Będzin
słuchaj cos ci powiem jestem facetem i nie jest mi obce jechanie na 2 fronty ale uwiez mi ze bedąc z toba znajdzie druga i znow bedzie jezdzic na 2 fronty skoro juz raz zaczoł to nawet i po obrączce bedzie to robic

Gość wątpliwości mam
Ale zapewnia mnie o swej miłości, a z tamtą był z przyzwyczajenia i nie chciał jej zrobić krzywdy

Gość fksjaewi
A jak długo był z tamtą?

Gość kentzu
pewnie ma rozdwojenie jaźni i wszystkie kobiety kocha

Gość wątpliwości mam
Z tamtą był 2 lata Myślicie, że jestem głupia, tak?

według mnie, nie że głupia...czasem jak na kimś nam zależy liczymy na różne rzeczy i niedokładnie widzimy je takimi, jakimi są naprawdę. A prawda jest taka jak tam ktoś u góry napisał... Zrobił raz, może to zrobić po raz drugi.. nie ufaj nigdy do końca.

Gość ARTUR BĘDZIN
sluchaj niechce mi sie juz gadac i powtarzac zreszta jestes w niego tak wpatrzona w obrazek ze takie bajki jakie on ci mowi połkniesz i uwierzysz a co niby mial ci powiedziec ze jest rozrywkowy i uwiebia adrenalinke?? ha powiedzial ci to co chcialas uslyszec,gdyby chcial i zalezalo by mu na tobie to by ja zostawil a nie gadanina ze oh przyzwyczajenie czyt. darmowy seks :)

Gość ARTUR BĘDZIN
pewnie byla do niego pisze lub przychodzi i ty nawet otym niewiesz a twoj luby posiada 2 telefony 2 gg lub 2 maile by ukryc prawde a ty zyjesz ze swiadomoscia ze jest czarujacy owszem bedzie ale to tylko pozory i ty bedac z nim za te 2 lata uswiadomisz jaki on jest rzeczywiscie

Gość wątpliwości mam
Znamy się od czterech miesięcy ale od dwóch tak poważniej. Mam wyrzuty bo tamta dziewczyna podobno nadal rozpacza, zna ją taka jedna kumpela.

Gość ARTUR BEDZIN
PO ILEMACIE LAT?

Gość ARTUR BEDZIN
SŁUCHAJ DZIECKO DROGIE POMYSL SAMA JESTES Z TYM GOSCIEM I ZA 2 LATA DOWIADUJESZ SIE ZE JESTES TĄ DRUGA I ON WLASNIE CHCE OD CIEBIE ODEJSCI DO NIEJ ZRESZTA TAK BEDZIE ALE CO WTEDY MYSLISZ? JAKI CHAM SWINIA JAKA JA NYLAM GLUPIA POSTAW SIE W ROLI TEJ JEGO BYLEJ I CO JUZ TAK WESOLO NIE JEST CO?:)

mam takie doświadczenie, że kiedys pewna dziewczyna zostawila swojego NARZECZONEGO dla mnie. Była śłiczna, wspaniała, cudowna i ukochana a seks z nia zapamietam na zawsze bo z innymi to ne to. Byłem przeszczęśłiwy dopóki nie zostawiła mnie dla następnego. Od tego czasu minęło 5 lat a ona jest juz dawno z nastepnym, nastepnym . . .

Gość do niski próg wrazliwosci
tesknisz za nia???

Gość do niski próg wrazliwosci
a nie porównujesz ja z innymi?? w podswiadomosc? szczerze

Gość wątpliwości mam
Ale przecież ludzie nawet żony i dzieci zostawiają i mają następne szczęśliwe małżeństwa

Gość mój ex też leciał na 2 fronty
przez jakis miesiąc, miał dziewczynę od 4 lat mówił mi że już z nia nie jest z bał się z nia zerwać :o faceci to tchórze. W końcu też "wybrał" mnie i tamtej powiedział, że to koniec. Wydzwaniała, płakała przez dłuugo... miałam jej naprawdę dość :o Byłam z nim 5 lat i zerwałam w końcu z wielu powodów...

powiem ze swojego życia-pół roku mnie zdradzał bo nie umiał się zdecydować ,zostawił dla niej ,ożenił się z nią ,ma dziecko. po nastu latach zdradził żonę ,zostawił ją i dziecko dla nowej miłości.ten typ tak ma...

Gość DO AUTORKI TEMATUuu11
ile ma twoj facet lat?

Gość wątpliwości mam
On 29, ja 18

oj chyba nie pakowałabym się w związek tym gościem. Grał na dwa fronty... Niezbyt fajnie... A skoro się nie spodziewała się tamta rozstania to facet jest niezłym aktorem - ślinka mu leci na ciebie ale potrafi sprawić, że tamta jest zadowolona. W każdym razie jeżeli go lubisz i chcesz się angażować na twoim miejscu byłabym ostrożna...

Gość ARTUR BĘDZIN
HAHA POLECIAŁ NA mlode mięśko pewnie go jarasz niezle ale za grosz nie ma w tym milosci z taka róznica zreszta skoro jechal juz na 2 fronty to do na fajnego faceta dyskfalifikuje;) moj kumpel z pracy zostawil po 3 latkach kobiete dla innej i tez ciagol 2 zwiazki az dopuki te sie o sobie nie dowiedzialy ale te 1 zostawil i byl z ta 2 a ta 1 jezdzila do niego taka za nim glupia byla bzykala sie z nim bo myslala ze go odzyska i tak ciagli to z rok az pozniej znalazl lepsza i teraz powtóreczka z rozrywki a ile portali zalozonych dlatego uwazajcie na takich

Gość lepiej teraz sobie odpuść
bo potem będziesz baardzo cierpieć ! spotykałam się z facetem 2 miesiące, myślałam że to ten i tym podobne historie.... po czym oznajmił mi, że ma bardzo fajną znajomą i iskrzy między nimi..ale dodawał że ja też jestem baaardzo fajna... teraz jest z nią..bo ja odpuściłam !!

Gość lepiej teraz sobie odpuść
chociaż wiem , że po 2 miesiącach nie można poznać dobrze człowieka, wiec można było to przewidzieć !