Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anty-patriotka

Wstydze sie za swój kraj i pochodzenie

Polecane posty

Gość anty-patriotka
dokładnie, nie raz jak nawet słucham wiadomości to płakać sie chce, tam kraj pomaga ludziom bezdomnym , a u nas jeszcze by popchał takiego leżacego na ulicy, i to wcale nie swiadczy o mnie ze jestem złą dziewczyna tylko to ze realnie patrze na zycie...ze tu niema przyszłosci

Miss Cole ogolnie nie wypsuj glupot bo jakbys byla taka patryjotka to i mialabys chleb w PL to bys nie wyjezdzala za granice tylko mieszkala w Polscewięc nie przesadzaj i nie umoralniaj nikogo bo to nie jest potrzebne

Gość anty-patriotka
No sami powiedzcie, załóżmy zewyjezdzam za granice, i teraz nasuwa sie pytanie, czym mogłabym zaimponować ludziom za granicą, czym polskim, czym ojczystym, krajem, rządem, ludzmi??????

ogolnie to nie chodzi o to co kto mowi o polakach rtylko jAKIE JEST ZYCIE W POLSCE A JEST CORAZ GORZEJ I LEPIEJ JUZ NIE BEDZIE

Gość ożeż bo mnie coś trafiiiii
"jeszcze nikt tu legalnie sie niczego nie dorobił nie mając pleców" Rozumiem, że znasz każdego obywatela Polski i masz wgląd do jego konta? :D Trzeba się było uczyć, to byś miała przyzwoite zarobki

Gość anty-patriotka
A teraz jak umarł Jan Paweł II to idzie tylko do gorszego..tylko i wyłącznie!!!!!

Gość anty-patriotka
A przepraszam bardzo co mi z tego ze jestem po studiach no co, jak w moim miescie zarabiałam tyle samo co moja sąsiadka w markecie???

Gość anty-patriotka
I dla waszej informacji, nie mieszkam w UK tylko w PL, tam byłam tylko na wakacjach, i wystarczyło kilka dni zebym sie czuła tam jak idiotka

Widocznie trzeba było wybrać lepszy kierunek studiów.

ożeż bo mnie coś trafiiiii ZEBYS WIEDZIALA ZE SKONCZYLAM DOBRE KIERUNKI NA STUDIACH I PRACY NIE MOGLAM ZNALESC WIEC NIE PIEPRZ ZE BYLO TRZEBA SIE UCZYC BO KAZDY POLAK CHCE GODNIE ZYC A JAK MA TAKA MOZLIWOSC ZA GRANICA TO WYJEZDZA Z PL JA ODKĄD WYJECHALAM PRACE MA CALY CZAS I TO DOBRA PRACE A W PL WATPIE W TO BARDZO MOI ZNAJOMI W PL MAJA DOBRE KIERUNKI STUDIÓW I NA KASIE FISKALNEJ ROBIA BO POLAKOM SIE PORZEPRACALO W ŁBACH MYSLA ZE JAK MAJA SWOJ INTERES TO MOGA PRZEBIERAC I RZADZIC ZE HO HO A JAK SIE NIE ZNAJOMOSCI NO TO NIESTETY O DOBREJ PRACY NIEMA MOWY W TYM KRAJU

Gość anty-patriotka
I sami widzicie gdyby kazdy w moim miescie wybrał lepsszy kierunek studiów to tamten musieli by zamknąć, a dlaczego..?? bo praca bedzie mało płatna bo to polska

Gość anty-patriotka
Prawda jest taka ze robole bez szkoły nieraz zarabiają lepiej niż ci z wyższym wykształcieniem

Nie pojmuję, jak można nie znaleźć pracy...

Gość anty-patriotka
A teraz sami pomyślcie musiałam jezdzi do pracy , a teraz sprzedaje nielegalny alkohol z zagranicy i zarabiam lepiej i przynajmniej sie tyle nie napracuje ..tyle jest warte zycie polaka

anty-patriotka tak was czytam i masz doskonale racje mnie tez szlak trafia ale co niektorzy tu sa mądrzejsi widze kazdy ma prawo miec zdanie na dany temat jakie tylko chce jak chcesz podaj gg mozemy pogadac bo am takie samo zdanie jak ty

Gość anty-patriotka
przeciez jest bezrobocie kretynko...nie wiesz co to znaczy...a ja nie pojmuje jak mozna nie pojmowac ze mozna nie znalezc pracy..przeciez co 3 osoba nie moze jej znalezc

Gość forum kobiece?
ja tez sie wstydze skad pochodze! polacy to buractwo... straszne!

Gość anty-patriotka
Mikka daj Ty swój to napisze do ciebie

ja jestem dumny z tego ze jestem polakiem i jak bym wyjechal zagranice to bym sie tego nie wstydzil

No najlepiej się wymawiać "bezrobociem" :D Jak się chce znaleźć pracę, to się znajdzie, tyle.

Gość estranged111
Co Ty dziecko wiesz o Polsce, historii? Gdybyś cokolwiek wiedziała nie wypisywałabyś takich bzdur, jak to, że wstydzisz się swojego pochodzenia. Ja wstydzę się za takich ludzi jak ty. Chcesz zmienić świat, kraj to zacznij przede wszystkim od siebie.

Gość Podobno podobna
znalezc race to i moze sie znajdzie, ale za jakie zarobki?:O Takie zeby przetrwac od 1 do 1? I uwazasz ze to jest fair? Bo ja nie. Sprobuj przezyc za te "super znaleziona prace" za 1000 zl frajerko:O

Gość anty-patriotka
ślepy jestes widzisz jak jest..wstydze sie i juz

Gość sa niestety takie ludzie
masz racje autorko ze polacy sa w wiekszej mierze popiertoleni :D bo nie znam innego kraju i ludzi ktorzy na wlasny kraj pluja :O nie ma tego w innych krajach czy to zachod czy wschod czy polnoc czy poludnie dlatego wstydze sie takich jak ty :O to fakt , wstyd bardzo 🖐️

Gość anty-patriotka
w koncu jestem polką niestety

Gość ale przecież wiesz jak wygląda
odkurzacz. Zamiast się wstydzić, trzeba było wytłlumaczyć burakowi, że wiesz jak odkurzacz wygląda, a jemu radzisz wyściubić nos spoza swojej mentalnej wiochy i zobaczyć trochę Europy. Trzeba było chama ustawić, co sam nie wie, gdzie żyje, skoro nie ma pojęcia, jak kraj na tym samym kontynencie wygląda. Ale Ty pewnie uszka stuliłaś i dałaś pomiatać swoją ojczyzną. Nic dziwnego, że stereotypy rosną, jak właśnie takie zahukane dziewuszki za granicę jeżdżą i nie mają odwagi stanąć za swoim krajem. Patologia jest wszędzie. Nie znasz chyba za bardzo kraju, w którym aktualnie mieszkasz, skoro nie widzisz angielskiego bydła w UK. A ocenianie całego narodu przez pryzmat jego najgorszych przedstawicieli, dowodzi ciasnoty umysłu. I o tym trzeba mówić, a nie nie uszy kulić i się wstydzić swojej ziemi.

Gość mangotango
ja tez sie czasami wstydze. Jak ktos mimowi ze jestem napewno ze wshodniej europy (po akcencie chyba poznaja)to czuje sie jakby mnie ktos o cos oskarzal.

Gość anty-patriotka
:)

Gość anty-patriotka
masakra i tyle