Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Obserwaator123

tu na kafe tyle lasek

Polecane posty

Gość Obserwaator123

sie chwali jakie są piekne ,cudowne itd i jakie to mają powodzenie , jak to za nimi ciagle gwiżdzą na każdym kroku ( czasem się to zdarza żeby ktos gwizdnął ,ale rzadko z tego co obserwuję) ,a na polskich ulicach 90 % kobiet nie grzeszy urodą ... przykro mi to stwierdzić ,ale Polki nie należą do najpiekniejszych ,a byłem w wielu panstwach więc mam porównanie... więc ciekawe ,że same pieknosci się tu zebrały.. jak patrze na zdjęcia w stopkach tez czesto jestem załamany.. choć czasem trafi się jakaś znośna , ale ładne to widzialem może ze 2. czytam to forum z ciekawości wiele można się w sumie ciekawego dowiedzieć o kobietach no jakie potrafia być zlosliwe :D Ale coś wam powiem : rosjankom wogole nie dorownujecie. mam dziewczynę rosjankę i ona jest naprawdę piekna ale 100 razy skromniejsza od was... wogole nie rozumiem co wam daje dowartosciowywanie sie przez net ,że udowadniacie osobom co was wogole nie widziały jakie jesteście cudowne? polki są niespecjalne z urody takie moje zdanie...

Gość ochchchchco
bo tu na kaffe siedza same miss world i kurwa co jedena to piekniejsza czasem w głowe zachodze jak to mozliwe ze spotkay sie tu i teraz ;)

Gość ochchchchco
akurat chantalku nie powinnas sie udzielc i bac bo widział jam cie razy kilka i ładna jezdeś ino ja taki burok cukrowy izech wstydził się zagaic

Gość skarpeta>
Polki-a Polacy tacy przystojni???Kogo to wogole interesi co ty tu wogole marudzisz

ochchchchco dziękuję, nie martw się jo tyż ze wsi:D Co do tematu to nie pitol autorze bo na kafe jest barrrrdzo duzo ładnych kobiet.

Gość Obserwaator123
żebys wiedziała . czytalem to forum żeby się dowiedzieć czegoś o kobietach ,ale doszedłem do wniosku ,że nie ma to sensu bo prawie wszystkie są tu zakompleksione zlosliwe, wychwalające sie żeby podniesć swoje poczucie wartości?.. czy naprawdę takie są polki? mieszkam przy granicy rosyjskiej i dość czesto jeżdzę do rosji.. i tam dziewczyny są zupelnie inne

Gość Obserwaator123
Bo przede wszystkim nie są zawistne jak polki . nie wiem mo,że to wynika z tego ,że są poprostu ladniejsze od Polek? a Polki sobie wbily do głowy ,ze są najpiekniejsze na świecie.. co za bzdura

a dlaczego porównujesz zachowanie polek w internecie do zachowania rosjanek? wyściub nos poza internet a nie farmazonisz

Gość Obserwaator123
moi koledzy ,ktorzy też czasem jezdzą do rosji potwierdzają moje zdanie wiec to nie tylko moja opinia.. ladna polka to może 1/10 z tego co widzę na ulicach albo i rzadziej , a bardzo ladna to może 1/50

Gość Obserwaator123
a co 2 pisze tu jaka jest cudowna , jak faceci za nią lataja.. jakbym nie wychodził na ulice może bym uwierzył... troche skromności dziewczyny. ta naprawdę piekna nie musi sie chwalić w necie

o Boże ale cie to boli. masz czas na takie pierniczenie o dupie maryni? idź sie zajmij swoją rosjaneczką :)

Gość załamana!!!!!!!!!! :(:(:(
i kto wg ciebie jest ladny na kafe?

Gość Obserwaator123
rosjanki są bardzo ładne tak ogólnie... na ulicy rzadko która jest brzydka naprawdę.. nie wiem jak z ukrainkami bo nie byłem na ukrainie ,ale podejrzewam ,że podobnie z opowiadan sądząc. a polki są przecietne są brzydsze narodowosci ,ale one urodą nie blyszczą..

Gość adamoooooooooo
najwięcej jest na kafe lasek które zakładają topiki " starania o dziecko" hehe bo w w tym są tylko dobre.;-)

Gość Obserwaator123
nie pamietam jaki miała nick ,ale ladna była wlaśnie taka troche rosyjska uroda..

Gość mój ojciec był dyplomatą
i przez 8 lat mieszkałem w Rosji. konkretnie w Moskwie. Nie podzielam Twojego zdania. No ale cóż o gustach sie nie rozmawia. Każdy lubi co innego. Ja osobiście uważam polki że piękne kobiety.

Gość mój ojciec był dyplomatą
Rosjanki mają to do siebie że lubią błyszczeć. Nawet o poranku na twarzy tapeta jak na impreze. Ogłlnie ubierają się i wyglądają tandetnie. Niezależnie czy młoda czy stara.. . mi akurat to nie odpowiada bo lubie kobiety naturalne i z klasą

Gość Obserwaator123
hahaha... no tak... ale zastanawia mnie to dlaczego te kobiety spedzaja tu tyle czasu... pare razy tu zagladałem i czasem przewijają sie te same osoby.. albo jest tu duzo kobiet z ,,problemami " ... założe sie ,że wiele otyłych.. bo zamiast się wziąć za zycie to tu siedza całymi dniami... ciakawe kiedy one gotują obiad np ,albo sprzataja..

Gość koliberrrrrrrrrrrrrr
sossssssss widziałam ten twój profil nk :) myślałam że masz więcej lat

a ja powiem tak jebie mo co mysli o mnie jakis marny kafeteriusz czy cala kafeteria dla swojego zameznego meza jestem najpiekniejsza najzgrabniajsza a faceci mimio iz pisza mi jaka to ja jestem aseksualna brzydka chuda ,skoksowana....itptd na ulicach prawie kazdy sie do mnie usmiecha i za mna oglada wiec skoncz te farmazony

Autorze To, że jest się ładnym nie świadczy o tym, że ma się zayebiaszcze życie, mnóstwo rozrywek itp Czasem brzydkie dziewczyny mają ciekawsze pomysły jak zagospodarować swój czas. Poza tym duzo kobiet pisze tutaj z pracy, w czasie przerw lub po prostu z nudów. Nie generalizuj.

Gość koliberrrrrrrrrrrrrr
no staro to nie ;) ale gówniarz jestes hehe ;) myślałam ze masz tak 24-25 a i fajne masz nazwisko :) hihi

Gość Obserwaator123
,, a ja powiem tak j**ie mo co mysli o mnie jakis marny kafeteriusz czy cala kafeteria dla swojego zameznego meza jestem najpiekniejsza najzgrabniajsza a faceci mimio iz pisza mi jaka to ja jestem aseksualna brzydka chuda ,skoksowana....itptd na ulicach prawie kazdy sie do mnie usmiecha i za mna oglada wiec skoncz te farmazony" chodzę czesto ulicami przyglądam sie ludziom i nie zauważylem żeby jak idzie jakakolwiek osoba prawie każdy sie do niej usmiechał ;) to by nawet głupio wyglądało :D i wlaśnie to jest kwintesencja...