Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Obserwaator123

tu na kafe tyle lasek

Polecane posty

Gość emma szaplęęęę
ja złamie twój goopi pogląd - bo jestem bardzo ładna, ale sie za taka nie uważam :classic_cool: nie jestem tez zarozumiała, a jak ktoś za mną gwiżdże to myslę, że to woda na herbę sie gotuje

Gość Obserwaator123
a czesto żona dla męża jest ,,najpiekniejsza" itd ,ale często nie jest to zbyt obiektywne ;)

Gość emma szaplęęęę
ee ty sossss jestes słodziutki. gdyby tak wszyscy polacy tak wyglądali oooj obserwatorze pogódź się z tym, że ci co odwiedzaja nasz kraj uwazaja polki za piekne lub przynajmniej ok natomiast nad wami, facetami załamują rece i nie mogą sie nadziwic jak to mozliwe, ze takie kobiety chca takich nieatrakcyjnych frajerów. frajerów

Obserwato123 bo jakbyś był bardziej rozgarniety to może dotarłoby do Ciebie że NIE TYLKO WYGLĄD SIĘ LICZY:-O

Obserwaator123 no pewnie ze nie idz stad wyruchaj swoj rosjanke z tego co slyszalam to rosjanki i ukrainki to najwieksze dziwki wiec pilnuj swojej...

Gość Obserwaator123
ale kafe nie zmienie... tylko swoje obserwację tu chcialem napisać ;) i dziwi mnie to ,że jak kobieta jest niespecjalna to czesto bardzo pewna siebie i sie wychwala,, pod niebiosa" ,a te naprawdę ładne często maja kompleksy tak jak moja dziewczyna kiedys miała .. dlaczego tak jest?

Gość koliberrrrrrrrrrrrrr
obserwator jak dla mnie to chciałeś prowokacje wywołać tutaj laski są bardzo wrażliwe na jakąklolwiek krytyke :) łatwo je podbużać, wiem bo sama czasami cos takiego robie... hehehhe sosssss no widzisz i znowu ktos sie toba zainteresował ;) hehe ciekawe czy ja ci sie podobałam bo na moje konto też wparowałeś :) hihihi

Gość dfsfsdfsafsdf
Za to Polacy są piękniu kuzwa jak chooj ;/ niscy, garbaci, z pryszczami, zero uroku, popatrzcie sobie na Włochów, Hiszpanów, Latynosów i pozniej sie udzielajcie, bo wymagacie od dziewczyn urody a sami jesteście paszczurami.

Gość pysia <3
obserwator ty złamasie

Gość ochcochcoco
mieszkasz w Polsce przy grancicy rosyjskiej.A to ciekawe haha. Nie jebnelo ci sie z ukraina?

Gość Obserwaator123
nie piszę tylko o wygladzie..poprostu zauważyłem nawet w realu ,że Polki mają się czesto za nie wiadomo co ,a jakieś cudowne wcale nie są.. czesto są baaardzo przeciętne. a jak przeczytałem co piszą na kafe to się zalamalem.. jak za ktorą gwiżdzą ,a rzadko się to slyszy na ulicach w Polsce ,jak za która sie usmiecha każdy itd... albo głupie myślą ,że jak ich ktos przepuści to dlatego ,ze są ładne;) powiem wam cos : kiedys przepusiłem 2 dziewczyny tak poprostu ,ale nie podobały mi sie to już sie uśmiechaly do mnie i zerkały .. no to jest żenada...

obserwator i w tym ost poście masz 100 racji... niestety

Gość Obserwaator123
nie nie pomyliło mi się. a z jakimi krajami sąsiaduje Polska ? :D

sosssss hehe dobrze wiedzieć :) i miło słyszeć

Gość Obserwaator123
koliberrr może częściowo tak bo mnie smieszy ich reakacja ,ale z drugiej strony piszę prawd bo tak własnie uważam...

sosssssssss ale mam jedna uwage.... 3 zdjęcia i wszystkie słit focie.. ojojojoj co by nie mówic o wyglądzie, nie ładnie... :P hehe

a na polskich ulicach 90 % kobiet nie grzeszy urodą - bo laski z kafe jak zresztą sama nazwa wskazuje siedzą na kafe a nie wychodząna ulicę :classic_cool:

widzisz bo tu panny sa przewrażliwione i wystarczy która skrytykowac a juz muchy w nosie i fochy... masz taki gust że podobaja ci sie rosjanki i juz ale nie każdy tak ma. Takie prawo każdego faceta. Tylko wszystkie cizie na tym forum nie potrafia tego zrozumieć stąd ten jad

Gość Obserwaator123
tak dlatego się zebrała na kafe cała elita pieknych :p

Gość Obserwaator123
nie tylko rosjanki choć w szczególności one.. np szwedki są bardzo ładne choc zanim pojechalem do szwecji myslalem ,że tak nie bedzie , arabki mają nie raz piękne buzie... murzynki czesto są ładne.. no i hinduski są bardzo ładne

Gość Obserwaator123
choc nie bylem w indiach ,ale poznalem w polsce kilka hindusek

sossssss oj to zwracam honor, są dwie... i nie do końca słit fotki ale tak jakos mam spaczenie i przewrażliwiona jestem pod tym kontem. obserwator arabki są śliczne....

Gość Obserwaator123
tak samo to gwizdanie i trabienie .. no to śmieszne jest jak laska pisze: co drugi facet się za mną ogląda, usmiecha do mnie ,albo gwizda czy trąbi za mną... no moze w innym swiecie żyjemy ,ale jakoś nie widuję czesto takich sytuacji na ulicach czasem sie oglądają za dziewczynami ,ale bez przesady :D

Gość Obserwaator123
bo np w kraju arabskim tak można powiedzieć bo rzeczywiście czesto takie rzeczy sie zdarzają . ale w polsce może z 2 razy slyszałem jak ktos zatrabil za dziewczyna czy zagwizdał :D

no to gratuluje:-D technika tez napewno bedziesz mial, to juz pestka z porownaniem z matura:-)