Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Obserwaator123

tu na kafe tyle lasek

Polecane posty

Obserwator ale ja za to widziałam, mam nawet jedną koleżankę która zawsze zwraca uwagę mężczyzn (nie ubiera się wyzywająco). To, że Tobie nie podobają się Polki nie oznacza, że innym także ;)

Gość koliberrrrrrrrrrrrrr
a ja powiem szczeże: nie zwracam uwage czy ktos się za mna oglada więc nie wiem czy ktoś to robi, zatrąbiono na mnie moze ze 3 razy to wszystko, a jakby ktos za mna zagwizdał to dostałby ochrzan z góry na dół. A głupie teksty czy zaczepki tak owszem. Dziewczyny pamiętajcie: na gwidy reagują pizdy!!! :)

Gość Obserwaator123
koliber - i racja ;)

Gość coyote099
Rosjanki mają podobny typ urody do Polek, więc nie wiem, o czym ty w ogóle tu piszesz... Według mnie najpiękniejsze są dziewczyny z mieszaną krwią, np. pół Azjatki - pół Europejki, cuda natury !!!!!!!!! (znalem taką jedną:D)

Koliber nie rozumiem kobiet które są jeszcze z tego dumne. Czym tu się chwalić, że zostało się "obgwizdaną" przez faceta?:P

Gość Obserwaator123
nie prawda ,że mają podobny typ urody. rosjanki czesto mają charakterystyczne rysy , charakterystyczne pelne buzie , czesto mają skosne oczy lekko.. a polki to rzadko mają takie rysy