Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pannahanna21

dlaczego już go nie pociągam? na pewno nie zdradza

Polecane posty

Gość pannahanna21

kiedyś to on ciągle mnie dotykał, chciał się kochać itp. od paru tygodni kochamy się bardzo rzadko, parokrotnie próbowałam jakoś zacząć to kilka razy był zmęczony, inne razy się kochaliśmy ale jakoś tak..jak dla sportu, zero namiętności, emocji..nie wiem co jest, on mówi, że mi się wydaje..na pewno mnie nie zdradza, nie ma kiedy..zaraz po pracy jest w domu. co mogło się stać? jak go znowu zachęcić?

Gość m@łp@
w pracy cię zdradza

Gość pannahanna21
gdzie w pracy? przy taśmie?

Gość Monique2222
nie zachecaj go. bo zachęcaniem go zniechecasz... sprobuj udawać ,że seks Cie nie obchodzi może wtedy cos się zmieni.. i zobaczysz co będzie

Gość Monique2222
bo z facetami czesto jest tak: jak dzwonisz ,piszesz za często to on sie nie odzywa, on rzadko dzwoni..jak jesteś za mila to on często jest nie miły. jak chcesz ciagle seksu to jemu mniej sie chce. a jak udasz ,że seks Cie nie obchodzi i przestaniesz mu nadskakiwać ( ale uwaga nie możesz być mimo tego marudna i w złym nastroju bo to zniecheca facetow) to on pomyśli : co jest nie tak ,że juz mnie nie namawia? i sam zacznie , do tego zacznie mieć ochotę... a jeśli nie to problem leży po innej stronie

Gość Kurcze nigdy nie brałem
Od paru tygodni, idź dziewczyno na jakiś aerobik albo coś, przewietrz się. Parę tygodni to pewnie oznacza u Ciebie trzy :D

Gość pannahanna21
ja raczej go nie namawiam za dużo, nie chce to nie ale dzisiaj chciałam spełnić jego fantazję (zawsze powtarzał, że o tym marzy) i od razu jak wrócił z pracy, to zaczęłam się do niego dobierać, całować itp. a on nic, zaczął się wykręcać. Coś pogadał, pokręcił i poszedł do pokoju na kompa...coś jest nie tak..

Gość pannahanna21
nie, to oznacza coś koło 2-3 miesięcy czyli 8 do 10 tygodni

Gość Monique2222
no ,ale jednak go namawiasz... musisz przeczekać pewien okres moze zbyt czesto się zgadzalaś na seks? to stara prawda ,że faceci lubia zdobywać. ale może też tak być ,że on ma chwilowo jakieś problemy np o ktorych Ci nie mowi np rodzinne

Gość rada jest prosta i oczywista
trzeba było nie zadawać się z żonatym czterdziestolatkiem.

Gość Monique2222
a poza tym piszesz ,że go duzo nie namawiasz bo ,, nie chce to nie' ,ale jednak ty próbujesz ciagle inicjować itd. może zrob eksperyment i 2 tyg udawaj ,że seks Cie wogole nie obchodzi ,ale ubieraj się ladnie itd , daj mu powody do zazdrosci może lekkie i badź mila i w dobrym nastroju

Gość pannahanna21
nie dodałam wczoraj, że jak już się kochamy to on ma problem, żeby skończyć..wydaje mi się, że już na niego nie działam..

Gość pannahanna21
jak sądzicie?

Gość pannahanna21
byłam dzisiaj po kąpieli jak wrócił z pracy, owinięta tylko ręcznikiem. Zawsze go to podniecało, dzisiaj nawet nie spojrzał tylko zaraz wyszedł do samochodu..jestem załamana..nie zrobiłam tego specjalnie, po prostu dopiero wyszłam z wanny ale sądziłam, że to chociaż trochę na niego zadziała..

Gość rozwiazuje emocjonalny problem
PARĘ TYGODNI DLA MNIE OZNACZA OD DWÓCH TYGODNI FACET ZAWSZE ZNAJDZIE CZAS ZEBY ZDRADZIC

Gość pannahanna21
ale on naprawdę nie ma kiedy musi być inny powód

Gość pannahanna21
powiedzcie mi co robić? tak bym chciała, żeby mnie przytulił, pocałował..

Gość ghgghjhjhjh
takie łatwe szybko nudzą się facetom, dobrze ci tak

Gość pannahanna21
nie jestem łatwa, jesteśmy razem 5 lat, jest moim pierwszym