Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koguleccc

ruszył mój gury na allegro -sprzedaz

Polecane posty

Gość koguleccc

od dłuzszego czasu obserwuje tę osobę :D a kto mi zabroni ;) i tak se lukam co kupuje m.in bognar robi wyoprzedaz 2 razy do roku a takie ceny osiąga ze głowa mała(zobaczycie pod koniec msc!) tak ZAZDROSZCZE ...że ta osoba ma taką smykałkę kupi za 10 zł a sprzeda za 70 zł albo buty wszystkie uzywane (a zawsze pisze ze uzywane tylko przez córke / syna he he) no mniejsza powiedzcie mi-na co ludzie tak lecą ? na tą kolorową aukcje chyba czy na te foty a juz swoją drogą DLA MNIE ona ubiera wyjątkowo bezgustu ,tak jarmarcznie niby markowo o np tem komplet http://allegro.pl/gap-sweterek-tunika-sukienka-rajstopy-92-uzywana-i1199029084.html fajny ,ale ona tak skomponowała ze dla mnie wśiurstwo totalne a to se poprzezywałam ale mnie zje****** :D

Gość a mi się
bardzo podobaja te ubranka i gdybym miala kase to byłabym klientka tej pani:-D

Gość tak tak wlasnie
zglaszaj na allegro naruszenie regulaminu poniewaz nie ma prawa uzywac zdjec firm, ktorych ubranai sprzedaje. a reszta zajmie sie juz biuro prawne reprezentujace dana firme.

Moim zdaniem calkie ladne ubranka, marka mniej mnie obchodzi. A, ze ida, za duze sumy...ma dziewczyna szczescie:-) Rzeczywiscie nie powinna uzywac "firmowych " zdjec, zreszta wystarczyly by te z jej corka.

Gość dfghj
hehehe chyba sobie reklamę robisz autorko !! rzeczy są bardzo ładne i chętnie sama bym kupowała dla swojej pociechy. Szkoda, ze rozmiary już za małe dla mojej córci :)

Gość a jaka to byla firma energetyc
ta kobieta zawsze ma zadziwiajaco wysokie koszty zakupu-czapeczka raz za 120 zł u niej sie sprzedała-taki kaszkiecik z daszkiem-szok!!!

Gość koguleccc
he he tez to ktos zauwazył :D nie ,no szacun ja takiego zysku nie osiągam ale tez ..nie handluje twarzą dziecka :O tego bym nie zrobiła nigdy tak jak pisałam ta babka ciula ile wlezie bo pisze ze kupuje nowe a to g* prawda ;)

Gość azorka82
ta babka mi sie nie podoba, coś tu śmierdzi. Fakt pięknie wszystko zrobione, ale te swoje dzieci to jakis pic, czy wy robicie swoim dzieciom zdjęcia w każdym ubranku, z myślą ze do allegro? dziwne to. i te oryginalne zdjecia, tez dziwne. A ceny to jakieś nieporozumienie. baba kłamie ze hoho. a jeszcze tak było, sprzedaje nowe spodnie z metką a pod spodem ze córka nosiła je w wieku 4 lat...