Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość płaszczZamszowany25

Jak wygrać z ładniejszą?

Polecane posty

Gość płaszczZamszowany25

Jestem zauroczona moim nowym sąsiadem. Na początku mieliśmy fajny kontakt, do czasu gdy wprowadziła się do naszego bloku nowa kobieta. Jest wysoką, zgrabn a blondynką. Zauważyłam, że on jest nią bardzo zainteresowany, ja poszła na drugi plan. Dodam, że wszyscy jesteśmy singlami. Co zrobić? Mam szansę?

Gość mutanty są wsród nas
nie masz

Gość monique2222
zwykle te ładniejsze wygrywają także raczej nie masz szans... szczegolnie jeśli jest nia zauroczony

Gość bumcykcyk _
a ty jak wygladasz??

Gość ghfhfghfgh
Obawiam się, że musisz mu dać dupy

Gość monique2222
zreszta ,,fajny kontakt " to nie wszystko.. to sie czuje czy facetowi sie podobasz

Gość monique2222
a ładniejsza wygra nawet z inteligentniejszą . taka prawda

Gość bumcykcyk _
a na czym polega ten fajny kontakt?

Gość płaszczZamszowany25
Jak wyglądam. Dobrze wyglądam, jestem wysportowana, zgrabna, mam długie kręcone czarne włosy, twarz także mam ładną. No ale nie mam tych jej blond włosów i brakuje mi do niej jakiś 5cm

Gość ghfhfghfgh
wygra łatwiejsza

Gość taka jedna.............
ja mam ciągłe wrażenie, że ten, którego kocham patrzy na mnie z obrzydzeniem :( nie dziwię się, pasztet jestem

nic nie poradzisz:o Chyba że tamta ma wredny charakter, to po chwilowym zauroczeniu jej urodą, może zwrócić się w twoją stronę (o ile nie uzna, że też jesteś wredna:o)

Gość monique2222
dlatego u kobiet bardziej liczy sie uroda niż inteligencja choc to drugie też jest wazne to mniej. zawsze ładna i głupia bedzie bardziej interesujaca dla faceta niż brzydka i madra

Gość bumcykcyk _
5 cm to nie diametralna roznica a włosy mowisz że masz długie, a takie są pro, co z tego ze inny kolor? A tamta ma dlugie?

Gość płaszczZamszowany25
Fajny kontkat - na częstych rozmowach, czasami trwających godzinami. Dodam, że to nowy blok, więc na początku nikt nikogo nie znał. Z nim od razu poczułam nić sympati. Przyznam,że spodobał mi się od samego początku. Po jakimś czasie oczarował mnie swoją osobowością, sposobem bycia.

Gość monique2222
bo jesli uważasz ,że ona jest ładniejsza ,poza tym on jest nią zauroczony to jestes na prawdę bez szans...

Gość ooooopppppssss
Flirtuj z nim i działaj na wyobraźnię

Gość monique2222
w wzrost i kolor włosow nie ma takiego duzego znaczenia co do urody... ale z tego co piszesz widocznie ona mu sie bardziej podoba

Gość cykaj foty i porownamy

Gość taka jedna.............
ja niestety przegrałam, chuj woli ją, bo jest ładna a ze mną rozmawia z litości

Gość płaszczZamszowany25
"Tamta" ma długie proste bardzo jasne włosy, do tego błękitne oczy. Ja jestem modelem brunetki o czarnych oczach. Nie będę po niej jechała, bo nie jest wredną snobką. Przy najmniej w stosunku do mnie zawsze jest grzeczna.

Gość monique2222
a jesli były rozmowy godzinne ,a nie zauważylaś ,że na Ciebie leci tzn nie patrzył się na Ciebie ,,takim " wzrokiem itd to znaczy ,że go nie pociagasz nawet jak jestes ladna. zwykle tak jest ,że od początku coś ,,iskrzy" jesli ma cos z tego być... przynajmniej w moim przypadku

Gość bumcykcyk _
czyli wszystko zalezy od gustu faceta (szczesciarza :) )

Gość płaszczZamszowany25
Wcześniej czułam, że mu się podobam. Często prawił mi komplementy. Teraz nadal jest miły, ale kiedy np rozmawiamy a ona przechodzi, wydaje mi się, że mogłabym wtedy odejść a on nawet by nie zauważył

Gość Monique2222
no to.. ona wygrywa. widocznie nia jest bardziej zainteresowany i wygrasz wtedy tylko kiedy ona go odrzuci

Gość zirkiiiii
ja jestem szatynką, waze 50 kg przy 167cm, mam duze niebieskie oczy i wygrałam z blondynką, co prawda ona była grubsza, ale mysle,ze to nie miało znaczenia. Ona wygladała starzej(solarium) i nie wiem jaki miała charakter... Wiem,ze mój facet się z nią kiedys spotykał zanim poznał mnie, a potem juz był tylko mój. Jestem młodsza od niego o 6 lat. Jesli masz delikatną urodę i jestes młodszza od niego, a do tego masz dobre serce, interesujacy chararkter to wygrasz nawet z angeliną jolie.

Gość jljio
tamta jest pewnie pewniejsza siebie, a takie zazwyczaj bardziej pociagaja facetow i nie ma znaczenia czy blondynka czy nie.