Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kropcia

jak zauroczyc anglika?

Polecane posty

wiadomo ze jakis stresik jest ale warto zaryzykowac i z usmiechem zagadac nic nie trace a Wy dodajecie mi odwagi :*

Gość Stefan z okolic.....
Dobranoc ❤️

Gość Stefan z okolic.....
Lusia dobre :) :)

nie moge dodac do ulubionych wrr :( nie nie jestem rozwiazla wrecz przeciwnie

Gość singielka na emigracji
hej Luska nie zgadzam sie ;) ja poznalam fajnego anglika i powiedzial mi ze lubi polki bo sa szczere i mowia to co mysla a angielki przewaznie udaja swoje ohy i ahy ;-)

Gość singielka na emigracji
i moj jest rudy i ma piego ;-) ale baaaardzo mi sie podoba

Gość Miss Cole
A moj anglik przyznal sie ze bardzo spodobalo sie to ze zachowuje sie jak kobieta. Angielki dawno zatracily kobiecosc i z calych sil probuja udowodnic facetom ze sa takie jak oni albo lepsze. Przyklady - w pubie wypija wiecej (albo tak im sie wydaje) cieknacy kran za wszelka cene probuja naprawic same itp. Zatracily kobiecosc, delikatnosc, finezje. A my slowianki mamy tego az nad to :D wiec do dziela.

Gość Miss Cole
Zdesperowana Zono - a swoja droga super nick, jestem z moim anglikiem 2,5 roku i mamy male dziecko. Mieszkamy pod Londynem.

No no ile sie dziewczyn znalazło aż miło.."Mój" anglik nie jest jakis super przystojny ale ma ładne oczy niestety nosi okulary co nie daje mi mozliwosci zajrzenia w jego dusze ha ha ma czarne włosy i bije od niego taka sympatia,ciepło i ten uśmiech ah...

Gość Miss Cole
Sa, sa :D A co do wygladu to moj jest przystojny a ludzie sadza ze jest polakiem - podobno ma taka urode, a poza tym ma mnie i niektorzy mowia "ale dobrze mowisz po angielsku" ha ha ha

Jak nie widze to nie widze ale jak juz go spotkam to oczka same mi sie kieruja w jego strone

Gość Miss Cole
:D ja pamietam idac na pierwsza randke powiedzialam do kolezanki ze on mi sie nawet nie podoba, ale to chyba bylo z przekory

he he mozliwe :) no ale najwazniejsze co jest teraz i co jeszcze pozytywnego przed nami :)

Gość Miss Cole
A Ty dlugo z Anglikiem? czy dopiero zaczynacie flirt?

Gość Miss Cole
ha ha ha no tak to stad ten temat :D jakos nie mysle Ale wiesz Anglik czy Polak czy Hiszpan - nie ma recepty, kazdy jest inny. Najwazniejsze byc soba, mozna troszeczke upiekszyc wszystko, ale nie za bardzo, wyluzowac i cieszyc sie rozwijajaca sie znajomoscia.