Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tikka

boje sie że to ciąża .... niewiem co robić ....

Polecane posty

Gość izi1985
jezeli cykl dzie trwal 28 dni to mam dostac 8.09, do tego czasu oszaleje,poza tym mam tez problemy z prolaktyną, wiec juz sama nie wiem moze mi sie znowu podniosła i tak się czuje, bo od czerwca nie biore bromergonu.Kurcze ale tak mnie jeszcze nie bolały piersi brzuch. czasem tak miewałam ze zaraz po okresie wszystko mnie bolało, ale czy aż tak? pojęcia nie mam, a ty jak się czułaś jak zaszłaś????

Gość tikka
powinnam dostać okres 5 sierpnia a dzisiaj jest 25 i nic ... poprostu pomyślałam że miesiąc od ostatniej miesiączki powinnam sobie zrobic test , to jak myślisz ? jestem w ciaży czy nie ? no ale test tez zrobie , tylko sie boje :(

Gość izi1985
"taka jedna..." a powiedz mi kiedy ty odczuwałaś nudności, parcie na pęcherz i wszystko co w ciąży może dopaśc kobiete????

Gość bo psychika
izi1985 płata Ci figle.... wiesz, że mogło być niebezpiecznie i myślisz, myślisz, myślisz.... tak jak kobieta, która (dla odmiany chce dziecka) - tak intensywnie myśli, że też kilka dni po zbliżeniu czuje bóle jajników, mdłości, osłabienie... a później przychodzi normalny @ i to w terminie.... Plemniczki twojego chłopaka musiałyby być baaaardzo żywotne żeby dotrwały do owulacji - no chyba że nie masz regularnych cykli.... ale co by nie było, to nie nakręcaj się - a na drugi raz nie doprowadzaj do takiej sytuacji, to będziesz miała spokojną głowę.

Gość bootelkaa
izi podobno są takie kobiety, które czują ciążę od razu, może Ty też? Ale są też takie, które do 3-4 miesiąca nie wiedzą, że są w ciąży (ze wzgl ędu np. na zaburzenia hormonalne). Wszystko jest możliwe, zrób test - już właściwie powinien wykazać ciążę. Może też być tak, że bardzo się przejęłaś "tym byciem w ciąży" i organizm płata ci figle...

Gość izi1985
tikka, mam nadzieje ze nie jestes, bo widze że bardzo sie boisz, widzisz, ja mam 25 lat i moje zycie strasznie sie pogmatwało, 2 lata bylam z chlopakiem który mnie zdradził z laską z pracy,oszukał i upokorzył, o seksie nawet nie bylo mowy, moze z 1 raz, taki był ze mnie unikał, kochałam go na zaboj, ale po tym co mi zrobil musialam zapomniec, poznalam , w sumie spotkałam chlopaka ktory kiedys bardzo mi sie podobal, bylismy razem, ale jeszcze w liceum teraz spotkalismy sie po paru latach i tak zaiskrzylo miedzy nami , ze.... ach, na sama mysl robi mi sie bardzo milo, poniosło nas pare razy, ale to chyba dobrze, bo potrzebujemy tej bliskości.a wiesz co najbardziej mnie przeraza to ze jezeli z tej goracej milości będzie dzidzia to rodzice sie strasznie na mnie zawiodą... bo to tak szybko sie potoczylo....a w dodatku on jest po rozwodzie, a ja nie umiem sobie z tym poradzic, boje sie ze jestem w ciąży, bo to za szybko....

Gość izi1985
w sumi napisalam ostatni wpis do tikki ale wiadomo ze to czytacie, wiem ze pomyslicie ze niezla ze mnie laska, taka szybka i wogóle...ale to nie tak... poprostu zakochała zie w facecie ktory dla innych nie jest osiagalny, z góry przez los skazany na potępienie bo sie rozwiódł, ale ja go pokochałam i nawet nie dopuscilam mysli by nie być z nim, o tym fakcie dowiedzialam się po czasie...a co najdziwniejsze wiedzac o tym spróbowałam, bo jest taki jakiego szukalam przez wiele lat.

Gość tikka
Do izi wiesz co ? ostatnio pobolewa mnie brzuch no ale tak jak zawsze na okres więc nic nadzwyczajnego ale w dalszym ciagu go nie ma ;( a moze teraz przez stres sie opużnia ? juz sama nie wiem co mam myślec i co robić , naprawde boje sie prawdy :(

Gość izi1985
tikka kochana nie mozesz tak się katować, idz do apteki i kup test, zycze ci by byl negatywny( brak ciąży), ale jezeli okaze sie ze jest inaczej to naprawde nie mozesz zwlekac z uwagii na zdrowie bobasa. uwierz mi że mam racje, a jezeli sie bedziesz tak denerwowac to okres bedzie ci sie opozniał z uwagi na stres. ja mam takie dziwne bóle piersi jakby mi cos je cielo na pół, a brzuch tez jakis inny. Kiedys juz mialam ciąże urojoną, bo jak sobie coś wkręce to już koniec

Gość tikka
IZI dla mnie nie jestes łatwa ani szybka , ja cie naprawde rozumiem . Ja z moim chłopakiem jestem tylko rok i jestem jeszcze młoda więc napewno zawiode rodziców , boje sie ich reakcji Ty jestes starsza więc nie powinni mieć do ciebie żalu ani żadnych pretensji

Gość izi1985
tikka nie wiem jak u ciebie wyglada sytuacja ale ja naprawde nie mam lekko, choc jestem pewna ze chlopak mnie nie zostawi.ale boje sie ze nie damy rade wychowac dziecka.a co do zwiazku to jedynie slub cywilny pozostaje, wiec tez z kosciołem bedzie na bakier, mimo ze zawsze chodzilam i wierze

Gość tikka
mnie tez lekko bolą piersi ... a moze tylko jedna ... ? juz sama nie wiem ... a ty zrobiłas juz test ?

Gość tikka
kurde IZI tak mam ochote z toba dłuzej porozmawiać ale musze spadac bo siostra idzie do pokoju :( a nie chce ż by sie dowiedziała ... jescze nie teraz może jutro sie tu spotkamy i porozmawiamy ... bardzo bym chciała i dziękuje Ci

Gość tikka
i dziękuje ci za słowa otuchy , może jutro będzie lepszy dzień :) oby ....

Gość izia1985
tikka jutro jak nie bedzie u mnie chlopak napisze e napewno,ja robie test jutro, nie dziekuj bo wiem co czujesz, buziaki

Gość izi1985
a moze powinnas wlasnie pogadac z siostrą ona moze by cie chociaz wysłuchała. dobrej nocy. buziaki gorące

Gość izi1985
a wy forumowiczki, czy ktoras z was ma podobne samopoczucie jak ja?

Gość izi1985
jutro rano robie test moze wyjdzie juz cos, albo za szybko, ale bedzie 10 dni od stosunku, wiec... oby byla tylko 1 kreska

Gość sabcia74
izi 1985 jeżeli chłopak nie doszedł to nie mozesz byc w ciąży,

Gość sabcia74
co Ty za głupoty opowiadasz!! Oczywiście że moze być w ciąży, nie trzeba "dojść" żeby doszło do zapłodnienia. przed wytryskiem już wdobywają się niewielkie ilości plemników .

Gość wiecie co ludzie
Majka dobrze prawisz teraz przeczytalam twojego posta ;)

Gość wiecie co ludzie
majka dobrze gadasz ;) teraz przeczytalam posta

Gość dscbbbbb
jestem teraz w 20 tyg ciąży. Ja miałam takie samopoczucie przed terminem miesiączki: normalne bóle jak na okres, ból piersi etc później badanie bety(wskazało na 5 tydz) lekarz(potwierdzenie) a bóle jakby miesiączkowe miałam do 10 tyg i miewam takie co jakiś czas. Lekarz twierdzi, że to całkowicie normalne że boli tak w ciąży.

Gość izi1985
zrobilam test wyszedł negatywnie, ale nie jestem spokojna bo nadal bóle się nasilają, dziś jest 15 dc

Gość izi1985
dscbb" - a od jakiego momentu mialas te bóle? od samego początku???? czy jakoś krótko przed terminem miesiączki????

Gość alcia:)
mam pytanko do was kobietki:) ostatnia miesiaczke mialam 18 lipca i według tego nastepna powinna byc ok 18, no z poslizgiem 2-3 dni. ale miesiączki nie dostalam. 14.08.2010 brałam slub i myslę, ze stres z tym zwiazany opóźnił miesiączke. 18 sierpnia kochałam sie z mężem , czyli w dzien spodziewnej miesiaczki, a okresu nadal nie ma. czy stres wywołany slubem mógł , az o tyle dni opóźnić miesiączke, a moze jest szansa, że jestem w ciąży? pozdrawiam

Gość popieram swego meza
a twoj maz nie "wyczuł cie od srodka"??? idz zrob test i po klopocie......

Gość izi1985
kup test a się okaże, a czujesz się jakoś dziwnie???? stres moze opóznic,więc lepiej nie czekaj i idz do apteki.

Gość alcia:)
robiłam test wczoraj tj 6 dni od stosunku, ale niestety nic:(

Gość izi1985
no to troche za wczesnie, ale juz po terminie miesiączki wiec nie jestes na moje w ciązy