Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tikka

boje sie że to ciąża .... niewiem co robić ....

Polecane posty

Gość tikka
Oj Iza , rozumiem cie doskonale ... ja też przez jakiś czas chciałam sie wogule nie kochać z moim S. no żeby test wiarygodnie wyszedł i wogule ... no ale czegoś takiego nie da sie powstrzymać ;) ciągnie do tej drugiej osoby chociaz nie wiem co by sie działo , wiem że może ktoś pomysleć że jestem w takiej sytuacji i niczego sie nie nauczyłam ale takiej blizkosci tez potrzebuję Iza ?? a czy Wy sie kochacie z jakimś zabezpieczeniem ??

tak wczesniej napisaly 2 kobitki : alcia:) mam pytanko do was kobietki ostatnia miesiaczke mialam 18 lipca i według tego nastepna powinna byc ok 18, no z poslizgiem 2-3 dni. ale miesiączki nie dostalam. 14.08.2010 brałam slub i myslę, ze stres z tym zwiazany opóźnił miesiączke. 18 sierpnia kochałam sie z mężem , czyli w dzien spodziewnej miesiaczki, a okresu nadal nie ma. czy stres wywołany slubem mógł , az o tyle dni opóźnić miesiączke, a moze jest szansa, że jestem w ciąży? pozdrawiam popieram swego meza a twoj maz nie "wyczuł cie od srodka"??? idz zrob test i po klopocie...... o to mi chodzi '' wyczul od srodka'' to znaczy ze chodzilo jej o to ze maz mogl wyczuc czy ona jest w ciazy ? tak ?

Gość izi1985
niestety nie, bo on stwierdzil ze będzie uważał.ja mam przeciwskazanie do brania tabletek z uwagi na prolaktyne, a on prezerwatyw nie lubi uzywac

Gość izi1985
onaxyz ty to chyba nie masz co robic i nie zdajesz sobie sprawy z powagi sytuacji o jakich tu piszemy

izi1985- nie nie nie to nie o to chodzi ja sama tez teraz czekam a wlasciwie nie czekam na okres bo ja chce miec dzidziusia a ta stronke wyslalm wam poniewaz moja kumpela kiedys mi ja podala i jak sobie nacisnela na ten kwadracik to wyszlo jej czerwone i faktycznie byla w ciazy a drugiej wyszlo niebieskie i faktycznie nie byla w ciazy moze to jakis zbieg okolocznosci ale warto sprobowac....

Gość mapi
Izi sorki ale jesteście nie odpowiedzialni masz 21 lat i nie wiesz jak się zabezpieczyć nie tylko gumki i tabletki ludzie wymyślili różne środki są globulki anty.,plastry ,wkładki i różne cuda ,razem z partnerem powinniście o tym pomyśleć zanim do czegoś doszło jesteście dorośli i powinniście pomyśleć co was czeka jak się nie zabezpieczycie.Nie chcę ci naciupać ale teraz się martwisz .Mam nadzieję że nie będziesz w ciąży bo tego nie chcesz a jak będziesz to dasz radę zawsze jest jakieś wyjście.

Gość tikka
Izi ja mam dokładnie tak samo jak ty ! my równiez kochamy sie bez zabezpieczenia , na począdku ja chciałam ale on bardzo nie lubi w prezerwatywie a tabletek ja nie chce ... więc po prostu ,,uważamy,, , zawsze zdążał wyjść ... i wydaje mi sie ze i tym razem nie popełnił zadnej gafy wiec w sumie nie rozumiem czemu mi sie opuźnia , ale dzisiaj juz od kilku godz . brzuch mnie troche bardziej pobolewa i modle sie żeby to było to na co czekam ...

Gość tikka
Izi czy ona sobie ciebie z kims nie pomyliła ? przeciez ty masz 25 lat , no nie ? nie lubie jak ktos kogos poucza , tu sie doradza , pociesza i pomaga w miare możliwości a nie poucza ! a i to nie do ciebie Izi :)

Gość izi1985
mapi wiem ze to nie odpowiedzialne, ale nic teraz juz nie zmienie.jezeli udalo się ze nie wpadlismy to od razu ide po tabsy,jezeli jednak juz sie okaze ze bedzie dzidzia to bedzie trzeba stwic temu czola. widzisz ja mam taki problem z ta prolaktyna ze nie wiem juz sama czy moge brac czy nie gin stwierdzil ze nie moge endokrynolog ze tak, ale trzeba kontrolowac. Powiedz facetowi ze chcesz by sie zabezpieczyl, zadko ktory lubi prezerwatywy, a w moim przypadku powiedzial definitywnie NIE

Gość izi1985
Tikka- chyba mnie pomyliła z tobą, ale masz racje nie powinno sie pouczac bo forum to nie sąd zeby mowic o kims winna/ winny, tylko trzeba sie wspierac, przeciez my sie tak naprawde nie znamy i pewnie nigdy tak nie bedzie, wiec po co sobie jeszcze nerwy psuc wzajemnie.

Gość tikka
Do ,,zakłopotana,, to o co pytasz tzn , czy maż tej kobiety jej nie zalał , rozumiesz ? czy sie w nią spuścił,o to sie pytała ta druga

Gość loveX
to moj nowy nik (izi1985)

ahaaaa... nie no, bo ciezko bylo to zrozumiec, ja zrozumialam to tak, ze czy maz maz nie wyczyl od srodka jakis zmian, tj ze moze byc to ciaza...

Gość loveX
a jak jest z tym płynem preeku...u faceta czy on juz ma te plemniki zdolne do zapłodnienia od samego poczatku czy chwile przed wytryskiem

Gość loveX
z jednej strony to ja juz saa nie wiem, niby mu ufam,ze nic sie nie moglo stac, ale te moje samopoczucie, czy to mozlowe ze od nerwów tez się tak zle czuje ze wszystko mam napiete i zbolałe?

Gość tikka
Izi wiesz ? tak czytam twoja wypowiedz i sobie myśle ze jeżeli dostane okres i nie będe w ciązy to sie bardzo uciesze bo mimo wszystko to ja za młoda jeszcze jestem na dzidziusia ale jezeli okaze sie że jednak jestem ... to jakoś temu podolam i nie sama bo mam kochajacego mnie i wspierajacego chłopaka , a on ma 25 lat więc takim dzieckiem nie jest nikogo za swoje czyny winic nie będe i bede cieszy sie z tego co podarował mi los , bo ja ogólnie to dzieci uwielbiam i ,,kiedys,, bardzo chciałabym miec swoje no ale po prostu nie teraz ... :(

podobno w preejakulacie sa uposledzone i nie udowodniono z eby mogly zapladniac, czytaj wikipedia. ja wlasnie w czerwcu sie kilka razy tak kochalam z moim, ze chwile bylo bez gumki, ale minuta doslownie moze, a potem z gumka i wychodzil wczesniej jak juz czul, zawsze tak robi. no ale skoro nie sa zdolne do zaplodnienia to moze nie jestem w ciazy, pozatym kochamy sie juz pare lat i on zawsze mi mowi ze wczesniej nic mu nie wychodzi, zna swoje cialo w koncu wiec wie chyba...

25 lat to dobry wiek na dziecko wg mnie... pozno miec dziecko zle jest, bo potem sie z niego smieja ze rodzice wygladaja jak dziadki.....

Gość malutka-Mi
'nie mam zadnych naprawde objawow ciazy' Ja przez cala ciaze nie mialam zadnych objawow, plecy bolaly mnie moze ze 3 razy, brzuch mi urosl troche pod koniec 6 miesiaca, do 7 wygladalam jakbym troche przytyla. Nie mialam zadnych zachcianek, apetytow, nic. Tylko nogi ok 8 mies mi zaczely puchnac. Aha no i ok 19 tc zaczelam wyczowac b delikatne ruchy dziecka . Tak wiec ciaza moze przebiegac bezobjawowo :P Moim jedynym objawem dopoki nie zaczal mi w 6 mies rosnac brzuch byl brak okresu . No i raz krecilo mi sie w glowie bo maz uzyl zbyt mocnych perfum .

Gość loveX
tikka ja tez tak podchodze do sprawy, najgorsze jest to czekanie, żeby te testy byly jakies bardziej czułe, ale niestety czas mnie dobija i nie wiem co zreobie do miesiączki ma jeszcze 13 dni jezeli dostane. Tikka a ty jestes na Naszej Klasie?kiedys poznalam fajna laske tez tu na kafeterii i mam ja w znajomych, tak wiec jakby co napisz, ja mam profil zablokowany wiec nawet ja wejdziesz to nie znajdziesz. Moj chlopak ma 28 lat, gdyby nie to ze jest po rozwodzie nie musialabym sie niczym martwic, poprostu wzielibysmy szybko koscielny i juz, a tak to co ja powiem rodzicom, mielismy im powiedziec o tym ze niestety nie bedzie koscielnego, ale w innych okolicznosciach, a njie z uwagi na dziecko. boje sie jednak ze on mogl mnie oszukac mowic ze jest ok

Gość tikka
no ja tez nie wiem jak jest z tym płynem ... ale ostatnio ogladałam taki program w którym było ze jeżeli facet przez jakis czas ( 5,6 dni czy nawet dłużej ) nie uprawiał sexi i nie doszło do wytrysku , to wtedy gdy kocha sie z kobieta to jest największe prawdopodobieństwo ze kobieta zajdzie w ciąże , o ile ma dni płodne i o ile jakis ,,mały urwis,, sie tam dostanie , a jezeli kocha sie codziennie to plemniki nie maja juz tak dużej siły zeby zapłodnic kobiete jak to było z toba Izi ? była jakas dłuzsza przerwa czy nie ?

no ja wlasnie nie mam objawow zadnych a ten okres w koncu mialam pod koniec lipca.... niby nie taki jak zawsze ale cos tam bylo... czekam na normalny okres i probuje sie juz nie stresowac i nie myslec o tym

Gość PSEUDONIM DLA MNIE
To wy jeszcze tego testu nie zrobilyscie? ja pierdole... przeciez to ze nie zrobisz testu nie uchroni Cie przed ciaza! a pomyslalyscie o zdrowiu swoich dzieci, jakby sie okazalo ze jednak ciaza jest? przeciez pierwsze trzy miesiace sa najwazniejsze. do apteki i jazda. co ma byc to i tak bedzie a jak jedna kreseczka to wam kamien z serca spadnie. po co same sie tak meczycie?

jestem bardzo szczupla, waze 42 kg przy wzroscie 165 wiec jakbym zaszla w czerwcu moze bylo by juz troche brzucha widac... a nie widac nic i ubrania tez mam dobre, nie czuje zebym utyla...

Gość PSEUDONIM DLA MNIE
zaklopotana bedac w ciazy ma sie wlasnie takie dziwne okresy, trudno to nawet nazwac miesiaczka- skapa, krotka, albo samo plamienie.

Gość mapi
Tikka ,Izi. Nie chcę wam prawić morałów bo wiem co czujecie nie jedna moja koleżanka miała taki problem jak WY , ja nie miałam ale miałam inny lekarz mi powiedział że mogę zapomnieć o dziecku TO dopiero był szok Jedne chcą a nie mogą inne nie chcą a są . Życzę wam z całego serca żeby było po WASZEJ myśli ale pomyślcie o zabezpieczeniu żebyście później się nie musiały martwić. POZDRAWIAM.

Gość malutka-Mi
ja tez jestem bardzo bardzo szczupla i niska, na dodatek przez cala ciaze przytylam tylko 7kg mimo ze juz przed mialam niedowage. I naprawde kompletnie nic nie bylo widac. Ja bym zrobila test, mi od razu jak zaczelam 'podejrzewac' wyszedl pozytywny. Tyle, ze ja zupelnie nie mialam okresu, tylko czulam sie jak przed okresem i nic :)

Gość pastafarianka
ja patole, ale z ciebie autorko klucha. zrób testa albo czekaj aż sie roztyjesz od ciąży. im wcześniej usuniesz tym lepiej.