Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tikka

boje sie że to ciąża .... niewiem co robić ....

Polecane posty

Gość izi1985
a co sądzicie o moim problemie, może być ciąża? moge to czuć już od tak wczesnych dni?

Gość tikka
IZI robiłaś test , to super że wyszedł negatywnie :) ciesz sie tym , może jak przestaniesz sie stresowas to okres w końcu przyjdzie :) A ja na razie nie moge zrobić testu , nie mam kasy z chłopakiem :/ koniec miesiąca a w sobote na wesele idziemy takze musze poczekac do września :/ Ciesze sie że mnie wspiera ale i tak mam beznadziejną sytuacje :(

Gość izi1985
hej tikka! myslalm ze cie nnie ma, my tez idzemy na weselisko, ale ci powiem ze nie mam nastroju, nawet nie wiem czy moge wypic, zuwagi naewent ciązy. wiem ze test wyszedł negatywnie, ale i tak sie stresuje, bo obawiam się ze za szybko go zrobiłam

Gość izi1985
jak nie masz kasy to ci przelewem wysle te 20 zł jezeli naprawde nie macie jak zdobyc kase, a siostre masz starszą?

Gość mapi
Kiedy zrobiłam pierwszy test po 14 dniach wyszedł negatywnie ale po 21 wyszedł pozytywnie (bardzo chciałam zajść w ciążę i zrobiłam jednak pierwszy za szybko).Powiem tak wstrzymaj się z alkoholem na weselu bo kto wie co może być za kilka dni może test będzie pozytywny.

Gość izi1985
mapi - to myslisz ze ja jestem w ciązy?a ty w jakim dc zaszłaś?

Gość tikka
IZI jesteś naprawde kochana (doceniam to ) ale ja nie chce od ciebie zadnych pieniędzy . mój chłopak dobrze zarabia ale w tym miesiącu byliśmy na wakacjach i sporo nam kasy poszło a teraz wesele , sukienki , koszule i te sprawy ... no i kasy nie ma :/ a i tak musimy jeszcze dać w koperte ale najgorsze jest to że w październiku moja siostra wychodzi za mąż , i jak sie okaże że jednak jestem ..... to kurde naweś slubu nie wezme bo rodzice już kasy nie będa mieć , jestem tym wszystkim załamana :( i musze przed jej weselem wiedzieć na pewno bo świadkową jestem ...

Gość ale dupcyc to sie
nie balas i nie wstydzilas a testu boisz sie kupic???

Gość izi1985
tikka nie masz co sie cykac ja poprostu chce ci pomóc, ale nie nalegam jak co bedizemy w kontakcie. ale sie przeraziłam tym wpisem od mapi

Gość izi1985
ale dupcyc to sie " nie wiem dlaczego tak piszesz, kazdy ma prawo do takiego postepowania jakie wybiera, nie wolno ci tak wólgarnie tego oceniać

Gość tikka
IZI to poczekaj jeszcze z dwa tygodnie i zrób kolejny test tak dla pewnosci , i jak wyjdzie znowu negatywnie to bedziesz juz wiedziała na 100 % że jednak nie jesteś ja robie zaraz pierwszego , chciałabym jakis czas o tym nie mysleć ale sie nie da

Gość Do autorki............
Tikka, jeśli okres miałaś mieć 5 sierpnia to test już na 100% wykaże czy to ciąża czy nie. Koszt takiego testu to kilka złotych, może znajdziesz taką kwotę, lepiej wiedzieć niż żyć w niepewności. Ja ostatnio w aptece kupiłam za 4zł w jakiejś promocji, w rossmannie też kosztuje jakoś ok 7-8zł. Mapi, ale Ty zrobiłaś test w 14dc czy 14 dni po spodziewanym okresie? BO jeśli w 14dc to nie dziwię się że nic nie wyszło.

Gość izi1985
nie jestes sama, ja juz kiedys przez to przechodzilam, ale wtedy bylo to tylko raz, a tym razem kochalismy sie kilka razy, nawetni e wiem jak mam wyliczyc, bo to nie bylo ani razu z wytryskiem tyle ze doszlo do parominutowego zbliżenia poza 2 razami przed okresem, ale wtedy tez nie pozwoliłam mu żeby doszedł.

Izi, to może być za wcześnie 10 dni po stosunku. Zwykle zaleca się najwcześniej w dzień spodziewanego okresu. Jednak sądzę że w ciąży nie jesteś, nie ma podstaw do tego

Gość tikka
,, do tego debila u góry ,, jak ci sie temat gnoju nie podoba to spierdalaj z tąd , nikt ciebie o zdanie nie pyta wkurzają mnie tacy którzy nic nie rozumieja bo nie sa w naszej sytuacji a strasznie mądrych udają !!

Izi, z tego co czytam sporo ryzykujesz. Jeśli nie chcesz być w ciąży to nie lepiej zabezpieczyć się, mieć spokojną głowę, nie stresować się co miesiąc?

Tikka, mam nadzieję że to nie do mnie było...

Gość mapi
Chciał jak najprędzej dowiedzieć się czy jestem w ciąży więc zrobiłam pierwszy test po stosunku który dawał gwarancję że po 10 dniach będzie wiadomo czy jestem w ciąży (był negatywny)ale po 21 wyszło że jednak jestem (użyłam innego testu).

Gość izi1985
popieram tikke, ciekawa jestem poco tacy ludzie wogóle odwiedzaja fora. A ja wsumie nie ryzykuje tyle ze boje się ze to za wczesnie, a dziecko mogło by juz byc bo mam wsumie juz 25 lat wiec nie jest az tak tragicznie

Gość izi1985
mapi a jaki test robiłaś bo ja "BOBO TEST"

Gość tikka
no ale ja ten okres mam od zawsze nieregularny , jak mi sie spóźniał tydzień czy więcej to nawet uwagi na to nie zwracałam , ale teraz wydaje mi sie że czekam za długo ... musze zrobic w końcu ten test :/

Gość izi1985
Nie lepiej isc do jakiegos lekarza np w szpitalu do giekologa , albo na kase chorych do jakiegos Tikka musisz to sprawdzic

Gość tikka
,,DO AUTORKI,, TO nie do ciebie :) sory że nie powiedziałam do kogo , ten głupek mnie wkurzył ...

Gość izi1985
tikka jak masz na imie????ja jestem Iza jak by co

Gość mapi
Izi nie pamiętam to już 2 lata minęły ale na wszelki wypadek jeśli nic ci się nie pojawi zrób test jeszcze raz i postaraj się nie denerwować bo nerwy też potrafią opóźnić to na co czekamy .

Gość izi1985
wiem, ale ja juz nie umiem myslec o niczym innym jak o tym teraz w pracy jestem i co robie... zamiast zajac sie sprawami siedze na forum i rozmyslam

Gość tikka
hej IZI zajrzałam znowu na chwile , ja jestem ... Aneta :) ciesze sie ze ktos mnie wspiera ale wiesz ? mimo wszystko mam jednak przeczucie ze jednak dostane ten okres , no ale to tylko takie jakies moje odczucia

Gość izi1985
zycze ci okresu, a ja nie wiem co mam robic jak nie myslec w tym tyg mam jeszcze niby plodne a dzis mamy sie spotkac bo ma wolne w pracy, jezeli juz jeste w ciazy to nawet jakbym go od siebie odpychala toi juz nic nie da, a jezeli to moja psychika tak robi ze mysle o ciązy nie bedac w niej to musze go jakos powstrzymac, ale tak na mnie dziala ze cięzko.on czuje się zle kiedy nie chce sie z nim kochac, wbija sobie ze mnie nie pociaga i wogóle

'' popieram swego meza a twoj maz nie "wyczuł cie od srodka"??? idz zrob test i po klopocie...... '' -to da sie to jakos wyczuc ???????????????????????????????????????????

Gość izi1985
zakłopotana nie rozumiem twojego wpisu