Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tikka

boje sie że to ciąża .... niewiem co robić ....

Polecane posty

Gość loveX
tikka jestem na gg jak by co

Gość loveX
ELOO jest ktoś na forum???

jezeli zaszlam w ciaze w tym czerwcu, i jesli to cos w lipcu to nie bylo poronienie, to na bank to dziecko bedzie chore. bo przebywam baaaaardzo duzo w dymie papierosowym, ochyda, az sie dusze czasem, pilam alkohol itd... wiec jesli jest ta ciaza i jeszcze nie pronilam, to albo poronie, albo urodze martwe. bo warunki w jakich zyje sa okropne. w dodatku jestem osoba bardzo znerwicowana

Gość 20-stka 5-tka
do zakłana nie mozesz tego le, zrobilas test????? ja ma 10 dni do okresu i unikam tego typu sytuacji bo nie wiem czy jestem w ciązy,a ty nie masz szansy unikac tych warunków?

Gość loveX
Tikka jestes może na forum. zrobiłaś ten test?

Gość wisnia1234
LoveX ja, że jestem w ciąży czułam przed zrobieniem testu..wcześniej niż zawsze przed okresem zaczął mnie pobolewać brzuch i miałam kłucia jajników. Potem zrobiłam test dwa dni po spodziewanej miesiączce i wyszły dwie kreseczki.

Gość loveX
wisnia a kiedy to czułaś? jak wczesnie przed okresem, tzn przed dniem kiedy kial byc okres, a mialas jakies dziwne upławy

Gość loveX
do zakłopotana, chodzilo mi o warunki w ktorych jest dym paierosowy

nie podejzewalam wtedy ze mog byc w ciazy. pozatym nie dalo sie tego uniknac.. i jesli nawet juz poronilam w tym lipcu i to kraawienie wtedy bylo oznaka poronienia, to nawet mi to na reke

Witam. 27 sierpnia 2010 miałam okres. Z narzeczonym kochałam się 5 września bez zabezpieczenia, cykl mam nieregularny (24-26 dni). Przedwczoraj miałam brązowe plamienie. Okres mam dostać za 2 dni, ale jakoś nie czuję, żeby się zbliżał. Mam bóle piersi (sutków). Czy zrobić test? I czy to może być ciąża? Pozdrawiam :)