Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowa praca a ciąża

DZIEWCZYNY!KOBIETY! doradzcie prosze...

Polecane posty

Gość nowa praca a ciąża

Witajcie. Prosze o porade. Sprawa wyglada tak: dojezdzam do pracy juz pare dobrych lat, nie mialam perspektyw na znalezienie takiej pracy w moim miescie. Te dojazdy to koszmar - wiecie jak jest na PKP, kazdego dnia w obie strony jade ponad 3 godz. :( Planuje ciaze, moze juz jestem? ;) hehe i teraz do sedna: pojawia sie szansa zdobycia takiej pracy w moim miescie, chce sie o nia starac. Czy bedac w ciazy i starajac sie o stanowisko robie cos zlego? Lub np. zatrudnia mnie a ja za chwilke bede w ciazy....Nie chce aby nowa szefowa sie wkurzala...z drugiej strony mam juz dosyc tej meki jaka sa dojazdy...Doradzcie cos Kobietki....moze za bardzo sie martwie.Powinnam myslec o sobie?:) Dziekuje za odp. to dla mnie wazne.

Gość boberek 1
to po co szukasz nowej pracy jak zamierzasz zajsc w ciaze ??? zajdz w ciaze , posiedz na macierzynskim i wtedy poszukaj pracy w bwtwoim miescie

Ja bym się chyba starała o tą pracę,ponieważ byłoby tak lepiej .Jeśli zajdziesz w ciążę,to powiedz o niej dopiero w 3miesiącu ciąży,bo wtedy nie mogą cię teoretycznie zwolnić.Ja też zwlekałam z podjęciem pewnej decyzji,tylko dlatego,że staramy się o dziecko.no i tak się staramy już ponad 3lata.Nie mamy ani dziecka,ani ja nie nie podjęłam się tego,czego chciałam. Nie zrobisz nic złego,jeśli postarasz się o tą pracę!

Gość zdecyduj się wreszcie
staraj się u siebie - jak zajdziesz to wyobrażasz sobie dojazdy? idzie zima... a kierowniczce zawsze możesz powiedzieć że nie planowana ta ciąża - a w ogóle to co ją to obchodzi? Jest niż demograficzny i każdy nowy człowiek na wagę złota - ktoś musi zapracować na nasze emerytury - na emeryturę kierowniczki również - i tak możesz jej powiedzieć jak zacznie się mądrzyć.

doświadczenie mnie nauczyło, że pracodawca ma nas w dupie, więc teraz postępuję względem nich podobnie. Jak masz szansę to z niej korzystaj.

Gość nowa praca a ciąża
dziekuje kochane liczylam na takie wypowiedzi:)podnosicie mnie na duchu:) boberek rozumiem doskonale co masz na mysli ale to stanowisko ciezko zdobyc i to jest wielka szansa! drugiej moze nie byc przez nastepne pare lat:(

Gość nowa praca a ciąża
nadziejko dziekuje :* zycze Ci z calego serca abys zostala Mamą 👄

Gość nowa praca a ciąża
czy ktos mial podobna sytuacje moze?