Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość diabełkowa007

Ciągle zmeczenie

Polecane posty

Gość diabełkowa007

Jak wyłumaczc ciagle zmeczenie, brak przwyczajenia sie do wstawania o tej samej porze tzn. pare min po 6 wstaje bo do pracy na 7. i bóle głowy? Chodze w miare otej samej porze spać... a wstaje juz 3miesiac prawie 4 o tej samej godzinie codziennie.

Gość yesys
ja mam niestety podobnie nie mogę rano wstać mimo usystematyzowanego trybu życia ciągle jestem zmęczona, bez energii, nawet budze isę zmęczona - zbólem pleców, nóg, karku... tragedia

jeśli pomimo regularnego cyklu dnia, nadal odczuwa się zmęczenie, organizm na pewno potrzebuje witamin, głownie chodzi o Mg i K. I jeśli prowadzisz siedzący tryb życia pewnie potrzebujesz jakiejś dozy sportu.

Gość yesys
moża potas też można kupić bez recepty w aptece? moze faktyczni eto brak witamin kilka razy w tyg jeżdże na rowerze, poza tym do pracy odjezdżam komunikacją publiczną wiec to też pewnien rodzaj ruchu

Gość chinota
może macie pasożyty w organiźmie...

Gość inkkkkkkkkkkka
magnez i potas...ale tez moze byc poczatek depresji.

Bez recepty można dostać magnez i potas w jednym preparacie. Sam potas może przepisać lekarz.

Gość inkkkkkkkkkkka
potas bez recepty w aptece;) i dpbry jest rozpuszczalny magnez z vit b6 granatowy ze zdrovitu .Maksymalna dobowa dawka i nie obciaża tak zołądka.No przynajmniej dla mnie jest najlepszy,co do potasu to kupuje jaki dadzą.

Gość inkkkkkkkkkkka
potas jest do kupienia bez recepty.

nie możliwe, że sam potas kupujecie bez recepty! jestem farmaceutą i wiem, że to nie możliwe;] :P Potas bez recepty jest tylko w połączeniu z wit.B6 i Mg najczęściej