Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mordka216666644

Zważyć się CZY NIE ??!!

Polecane posty

Gość mordka216666644

Od niedzielil odchudzam się jak nigdy, żadnych grzeszków ( no oprócz gumy do żucia) i do tego ćwiczenia, a nigdy nie ćwiczyłam i postanowiłam się nie ważyć, ale już mnie tak korci, zważyc się czy poczekać do niedzieli ?? :P (wiem glupie pytanie)

Gość hej mam podobnie
nie waz sie!!!!! ja mam tak -zwaze sie- zadnej roznicy - to se mysle: a do dupy to wsyzstko, tyle wyrzeczen i kurde nadal nic'' zawze sie- ubylo- eee no to teraz moge sobie zjesc cos extra,wkoncu cos mi spadlo....... glupie to wiem. Zwaz sie jak najpozniej !!!

Gość mordka216666644
w sumie zawsze wazylam sie codziennie na diecie , bo nie moglam wytrzymac:D a teraz wogole nie czuje , ze jestem na diecie i jakos tak trzymam ją jak nigdy :) mam duza motywacje.. ale ciekawi mnie czy coś ubyło . Ale 4 dni to u mnie rekord nie patrzenia na wage:P ale przeciez wkoncu się zważe i tak jak ty mowisz "rzuce na jedzenie" kurcze.. ta k mnie korci żeby zobaczyć:P

Gość dzipipi
NIE WAZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! poza tym ,wiesz nie wazne ile wazysz tylko wazneisjze sa twoje wymiary ,ale NIE MIERZ sie....powaznie ,poczekaj, zwlaszcza ,jezeli nie ejstes gruba ,to na efekty trzeba bedzie troszke poczekac.....

Gość mordka216666644
a zważyć się przed kupą, czy po ?

Gość mordka216666644
no dobra nie zwaze sie DZISIAJ:D efekty widze sama po sobie , na brzuchu na bank cos zlecialo i boczki :) zreszta spodnie juz tak nie opinają tylko są luźniejsze. Nie jestem gruba:) niby normalna waga:P jednak według mnie troche za dużo. a Ty się odchudzasz ?

Gość mordka216666644
zważe się w niedziele lub sobote , bo już naprawde nie wytrzymam :D taka niepewnosc jest najgorsza:) dziękuje 🌼 wam też życzę powodzenia i gubienia wielu kilogramow jezeli jestescie na diecie :) 🌼