Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do czgeo je zaloze

dziewczyny, ROZOWE BUTY, mam dylemat

Polecane posty

Gość o je...ba....ne jakie brzydkie

Gość gsetstsertsetes
brzydka ta klamra , ogolnie nie podobaja mi sie . Nie lubie rozowych butow :P

Gość do czgeo je zaloze
kupilam niebieskie

Gość sliczne ale nie różowe

fajne te buty - różowe i niebieskie, ale musisz mieć jakiś dodatek w takich kolorach, np. pasek, torebka, kurtka, bluzka, biżuteria :) oba kolory niepraktyczne (a w zasadzie nie kolory, tylko materiał, z którego są wykonane) bo trudny w czyszczeniu, jak je pobrudzisz - woda, błoto (zbliża się jesień!), czy nawet kurz, ktoś Cię nadepnie, to będzie ciężko to doczyścić - o ile w ogóle zejdzie (wiem, bo sama kupiłam takie buty - jasny róż) jaskrawe kolory butów na jesień są bardzo fajne, wesołe, poprawiają nastrój, ale tylko jeśli są wykonane ze skóry :) są o wiele łatwiejsze w pielęgnacji i wystarczą na dłużej :)

Różowe buty ,czarne leginsy i do tego granatowa tunika odkrywającą ramiona,oraz (może nie musi) apaszka ,plus mini torebeczka xD Zależy kto co lubi , jestem miłośniczką stonowanych kolorów,a jednak różowe botki w swojej szafie posiadam..:)

Ciężko będzie je do czegoś dopasować ;> Szczególnie, że ten paseczek strasznie nogę skraca ;> ale jak to mówią co kto lubi co kto woli :) Ja ostatnio cały czas chodzę w swoich easy tone, oczywiście mówimy tu o czasie wolnym bo w pracy jednak muszę mieć bardziej eleganckie buty :)

Ciężko będzie je do czegoś dopasować ;> Szczególnie, że ten paseczek strasznie nogę skraca ;> ale jak to mówią co kto lubi co kto woli :) Ja ostatnio cały czas chodzę w swoich easy tone, oczywiście mówimy tu o czasie wolnym bo w pracy jednak muszę mieć bardziej eleganckie buty :)