Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość troszkę zagubiona

zła decyzja

Polecane posty

Gość troszkę zagubiona

Mam problem, właśnie przed chwilą do mnie dotarło co straciłam. Nie doceniałam tego wcześniej, trwa to dosyć długo. On zapewniał mnie, że mu zależy a ja nie byłam jeszcze gotowa na związek. Jakiś czas temu trochę wypił z kolegami i mówił straszne głupoty, później się tłumaczył, że nie chciał i że to wina kolegów. Przez to przestałam się do niego odzywać, nie odpisywałam. Parę dni temu w nocy napisał, że jeszcze raz przeprasza i żebym już nie była zła, a ja odpisałam, żeby dał sobie spokój i wtedy napisał zwykłe "jak chcesz". Na początku mi to odpowiadało, ale teraz czuję taką pustkę. Nie odezwę się pierwsza bo przecież to ja chciałam świętego spokoju. Sama nie wiem czy nie wyszłoby na to, że jestem jakaś niezrównoważona i nie wiem czego chcę? Był ktoś w takiej sytuacji? Jak to się skończyło? Proszę o odpowiedzi.

Gość izabelka www.com
poprostu go przeproś powiedz że miałaś zły dzień, poproś o rozmowę, a napewno się wszystko wyjaśni.

Gość troszkę zagubiona
Chyba nie potrafię, bo czuję się winna. To nie był zły dzień, bo nie odzywałam się ponad miesiąc...

Gość niezbyt interesujaca oferta
napisz ze to byl zly miesiac :P Ogolnie sprawa srednio wyglada