Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocy!!!!!!!!!

8 miesięczne dziecko!!!

Polecane posty

Gość pomocy!!!!!!!!!

jakie zabawki dla 8 miesięcznego malucha ? proszę, pomóżcie mi. Nie mam dzieci, jestem chrzestną. Maluch ma w sobotę urodziny chciałambym zrobić mu wielką paczkę, ale co do niej włożyc ?????????

Gość m@łp@
idź do specjalnego sklepu dla dzidziusiów pani sprzedawczyni ci doradzi

Gość izabelka www.com
przede wszystkim jakieś grzechotki, mogą być gryzaki, są różnie pluszaki które mienią się kolory, szemrzą, jakieś zabaweczki które wydobywają dżwięki, moja jest 2miesiące starsza ale uwielbia zabawkę ze zwierciadłem-lusterkiem dziecko przez to dodatkowo siebie poznaje. a swoją drogą 8miesięczne dziecko nie może mieć urodzin,

Gość iiiiiiiiiii362595
Twój rok ma 8 miesięcy?? jeżeli tak to fajnie masz;)

Gość izabelka www.com
dobra oszczędcie ją nie ma swoich dzieci to nie wie, dziecko obchodzi miesięcznicę tak by najlepiej chyba brzmiało,

Gość pomocy!!!!!!!!!
sory.. imieniny. Ja myślałam o urodzinach i tak napisałam . Zoonk ;p

Gość jhajkhgjgvg
kuźwa fajnie te dziecko ma jak na każdy miesiąc dostaje prezent, jak co miesiąc obchodzi urodziny

Gość pomocy!!!!!!!!!
każdy się może przecież pomylić ;D

izabelka www.com dała Ci dobre rady. Zabawki dla tak małego dziecka muszą być piszczące i kolorowe;)

Gość izabelka www.com
bardzo fajne sa także maty edukacyjne, poszukaj takiemu dzieciaczkowi to w sam raz, kosztują ok.100zł a radochy dla dziecka co nie miara,

Gość izabelka www.com
wybór jest ogromny, też zależy ile chcesz wydać, ale nie ma co przesadzać bo dziecku szybko się znudzi, wyrośnie.

Gość pomocy!!!!!!!!!
dziękuję wam bardzo ;) ogolnie zamierzam zrobić naprawdę dużą tą paczkę i włoze do niej zabawki które mi poradzono. garający telefon, gadająccy bączek, grająca mata edu, pozytywka, radyjko, gryzaki, ogranki, edukacyjne klocki, grzechotki, pluszaka, jakas zabawke z lusterkiem, edukacyjna zyrafe., MOZE BYC?

Gość izabelka www.com
pewnie że tak, tylko dokładnie sprawdź te zabawki czy coś nie odleci, jakas częśc bo sprzedający tylko chce sprzedać a o bezpieczeństwo nie bardzo dbają,

6 sierpnia imieniny obchodzą Felicysym Jakub January Namir Stefan Wincenty Mam nadzieję ze ten chłopczyk nazywa się Kuba :D:D:D:D

Gość Samuel L Majkel
Chrupki kukurydziane, grającą zabawkę np. pianinko, coś grzechoczącego i szeleszczącego. Moja mała ma 8 miesięcy i uwielbia zegarki na rękę i telefony komórkowe :P Jeśli to dziewczynka, to możesz jeszcze włożyć lalkę, przypominającą niemowlaka. Ale najlepszym prezentem jest chyba kojec, gdzie dziecko może raczkować i się bawić. Albo krzesełeczko do siedzenia i jedzenia.