Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arletta28

jakie dodatki do sukienki ??

Polecane posty

Gość dwa i pół
jak na wesele to bardzo mało elegancka, na plaże ok

Gość uuuu ta sukienka wygląda jak
podomka :(

Gość tyuiokjhgfd
nie nadaje sie na wesele tylko na plaze

jest dosyc skromna...dlatego dokupilabym duuuuze ,dlugie korale i duze kolczyki,moze okragle:) dobrze by bylo tez cos na nadgarstek

Gość tyuiokjhgfd
ale na sile to bym kupila zolte buty i torebke

Gość eleeeejaja
żartujesz???

Gość dwa i pół
będziesz wygląda jak choinka, nie dosc że sukienka w (okropne) wzory to jeszcze sie obwieszasz biżuterią

Nie na wszystkich weselach dziewczyny zakladaja wieczorowe kiecki. Ja bym zdecydowanie widziala tu mocna zolc, czyli zolte buty i zolta marynarke i korale. Bedzie letnio i "swiezo".

Gość eleeeejaja
Kobietko nie zakladaj tej sukienki,włóż cos elegantszego w stonowanym kolorze,nmoze Beż i wtedy dodatki z latwoscia dobierzesz takie jakie beda sie podobaly Tobie

Gość dwa i pół
mam w tym roku już zaliczone 3 wesela i takie czegoś jeszcze nie widziałam, dziewczyny nie mialy jakiś wymyślnych długich kiec, prawie wszystkie byłu w krótkich ELEGANCKICH sukienkach tak jak wypada na taką okazje

Gość arletta28
właśnie o to chodzi, że ja nienawidzę wieczorowych sukni... poza tym idę tylko jako osoba towarzysząca i nie znam tam wogóle nikogo więc mi to zwisa... Nie chodzę w sukienkach więc wydawanie kasy na kolejną leżącą w szafie jest dla mnie bezsensowne. A poza tym nie pytałam o opinie tylko o coś zupełnie innego... :P

Gość dwa i pół
umiesz czytac? napisałam że właśnie żadna z dziewczyn nie miała długiej wieczorowej sukni, nie masz "małej czarnej"

Gość arletta28
wiem co ty napisałaś :) nie mam małej czarnej... same długie sukienki... poza tym nie mogę wyskoczyć w krótkiej...

jesli idziesz jako osoba towaryszaca to powinno Ci zalezec zeby podobac sie tez parnerowi ;) ale jesli sie uparlas juz na ta "plazowke" to zaloz tylko czarne kolczyki, bo jesli zalozysz wiecej zoltego to zorbi sie z ciebie kurczak. Myslalam ze moje imienniczki sa bardziej gustowne. pozdro imienniczko ;)

Gość arletta28
złotych dodatków nie założę na 100%...

Gość bsgsfzb
to juz chyba ta pierwsza lepsza, ta czarna to takie byle co z satyny :o ewentualnie to moze na poprawiny by moglo byc, poza tym przod jest krotki i widac spodnia warstwe

Gość arletta28
hmmm.. 36/38 zależy... ale mały biust :(

Gość nienoieieienie
28 to Twoj wiek? to chyba nie bardzo...

Ile kobiet tyle opinii. Mi sie ta druga sukienka z satyny podoba. I uważam, że Pasować na wesele pasuje, a inna kwestią jest czy się komuś podoba czy nie :) W końcu to Ty w niej idziesz i masz się podobać sama sobie i dobrze się czuć w tym w co będziesz ubrana :)

Gość arletta28
nie to nie mój wiek... co do tej sukienki z allegro to fajna z tym, ze ja nie mogę mieć krótkiej... niestety :( Muszę zakryć łydki do połowy żeby sie dobrze czuć...

Gość arletta28
slodka_kotka - masz rację :)

Gość jesli faktycznie chcesz zakryc
lydki to moze lepiej załóż legginsy i ładną tunikę a do tego szpilki? :) Jesteś szczupła to będziesz ładnie wyglądać :) Ostatnio byłam na weselu i nie wszystkie dziewczyny miały sukienki, jedna miała spódnicę, 2 spodnie eleganckie i chyba 3 dziewczyny były właśnie w legginsach i ładnie wyglądały. Dużo wygodniej też :)

Rozwiazaniem tez sa zawsz spodnie, skoro zle sie czujesz w sukienkach. Mozesz kupic sobie jakie bardzo eleganckie szersze, proste spodni i np. jakas wycieta bluzke. do tego szpilki i bedziesz wygladac elegancko.

Gość arletta28
nieby tak... ale jak pytałam czy w spodniech wypada iść na wesele to wszyscy patrzyli na mnie jak na dziwadło :P W sumie dawno na weselu nie byłam więc nie wiem w czym się teraz chodzi... Jak mówicie, że wypada to zaczynam nowe poszukiwania... Spodnie to jest to co lubię najbardziej :D Dzięki za pomoc :)