Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arletta28

jakie dodatki do sukienki ??

Polecane posty

Gość jesli faktycznie chcesz zakryc
Oczywiście że można w spodniach :) W tym roku byłam 3 razy na weselach i niektóre dziewczyny normalnie miały eleganckie spodnie i nikt na nie dziwnie nie patrzył :) Ostatnio nawet siostra Pana mlodego byla w spodniach mimo, że jest szczupła i młoda ale mówiła że nie cierpi sukienek a wyglądała ładnie i elegancko :)

Gość moniacvc21
Ja tez ostatnio bylam w spodniach na weselu, mloda jestem, mam 21 lat ale zle sie czuje w sukienkach

Gość annnaaaamaaarijjaa
kiedys pamietam widzialam taki super komplet- dlugie, bardzo szerokie spodnie w kolorze pastelowoturkusowym do tego w tym samym kolorze tunika na jedno ramie, calosc wygladala super i zaluje, ze wtedy sobie tego nie kupilam

Gość ten komlet jest super
kupuj! świetny :)

Gość iwonkka22
a czy wypada na wesele założyć małą czarną?zastanawiam sie czy wypada isc w czarnej sukience?a jeśli tak to jakie dodatki do niej?

Gość jfkdfjdfjfdkj
mala czarna wypada jak najbardziej, dodatki srebrne

Gość ojjj 34
ten ostatni- czarny komplet - super najlepsze z propozycji :) pozdrawiam

Gość sevenload
ale ta sukienka jest śliczna, pięknie będziesz wyglądać:)

Gość nic na szyje napewno
kolczyki i bransoletka - cos czarnego albo przezroczystego

Gość arletta28
dzięki dziewczyny za rady :)

Gość kolorowe paski....
czarne buty i jakies kolczyki i starczy. dobry wybor:)

Gość lajka21
ja bym zalozyla czarne szpilki wziela czarna kopertowke i czarne dlugie wiszace kolczyki w takim zestawie bedziesz wygladac olsniewajaco!

Gość ixi4
Do tej pierwszej sukienki z żółtym, skrytykowaniej przez wszystkich gdybyś włożyła czarne bolerko + czarne buty i torebkę też byłoby ok. Czarny kolor to klasyka!!! i pasuje jak najbardziej na wesele. Wystarczą kolorowe dodatki np. bordo, srebro lub złoto i jest gustownie i elegancko! Co do tego wieczorowego kombinezowu z szalem jest dostepny także w kolorze czerownym w Bon Prixie. Ale czerwony t szczególnie pasuje brunetce. Czarny jest uniwersalny. Ta sukienka którą ostatecznie wybralaś też jest ok. Z czarnymi dodatkami będzie super:)

Najlepszym prezentem jaki dostałam była bransoletka z różnymi koralikami marki Biagi. Od tamtej pory zaczęłam dokupywać kolejne -szklane, bursztynowe, z kamieniami półszlachetnymi w sklepie "Niebieski-koralik". Mają tam największy wybór dostępny na rynku - szczególnie te z kamieniami półszlachetnymi. Co jakiś czas zaglądam tam i w swojej ofercie mają także koraliki dla dzieci

Gość Ostatna
sukienka super, ja nie ubrałabym do niej czarnych dodatków tylko szare, podobno świetnie się ten kolor komponuje z różem.