Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kubek w serduszka

Fatalne zauroczenie-On jest kolegą mojego chłopaka

Polecane posty

Gość Kubek w serduszka

J.w. jestem z chłopakiem 2 lata. Znam jego kumpli-polubiłam ich. Ale od jakiegos czasu jestem zauroczona jednym jego znajomym i To Z WZAJEMNOSCIA. Tyle ze ja nie chce rozbijac ich przyjazni, On tez. Ma swoje zasady. Mimo wszystko chce z Nim o tym pogadac. jak dotad nie poruszylismy tego tematu, mimo ze czesto rozmawiamy.Ale mam taki zamiar. Po prostu zeby sobie to wszystko wyjasnic. A z moim nie uklada mi sie, rozstanie to tylko kwestia czasu.

Gość jgkgkk
Miałam dokładnie taka sama sytuacje tyle ze byłam krocej z moim facetem

Gość jgkgkk
Poznałam jego najlepszego kumpla i odrazu nas cos do siebie przyciagało...jak wychodzilismy gdzies to oczywiscie on musial też być i moj facet zaczal to zauwazac i zaczal nas izolowac od siebie a my godzinami gadalismy czy to przez tel. czy gg i tak mijal czas... az pewnego dnia spotkalismy sie pojechalam do niego i on mi powiedzial wsyztsko ze chce zem na byc itd. ze widzie ze nam sie nei uklada itd. a moj facet nei wiedzial ze bylam u niego i akurat wychodzilismy do niego, odprowadzal mnie na przystanek i szedl moj facet...domysl sie ja ksie zkonczylo...