Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myszka000089

ile czasu potrzebuje facet zeby powiedziec kocham cie!?

Polecane posty

Gość myszka000089

Czesc, sama zastanawiam sie dlugo nad moim problemem i nie potrafie nic sensownego wymyslic dlatego stwierdzilam ze w sumie nic nie trace, moge zapytac tutaj... Od ponad roku zaczelam sie spotykac z jednym chlopakiem, wczesniej nie wytrzymywalam z nikim dluzej niz kilka tyg bo nie potrafilam sie przywiazac... Teraz powoli przyzwyczailam sie do obecnego chlapaka tyle ze on jest troche podobny do mnie i nie angazuje sie szybko... czesto rozstawalismy sie przez to bo on twierdzil ze nie zasluguje na mnie i ze lepiej zebym znalazla sobie kogos lepszego... owszem za kazdym razem po rozstaniu probowalam byc z kims innym ale jak tylko on zadzwonil lub napisal ze chce sie spotkac to jak glupia lecialam do niego.Znowu sie zeszlismy. Obecnie jestem w uk,pojechalam na wakacje do pracy. Powiedzial ze bedzie czekal i codziennie pisze... ale podczas rozstania powiedzial ze jeszcze nie moze powiedziec ze mnie kocha... to kiedy ma zamiar to powiedziec??? kiedy to poczuje!? przeciez tyle powrotow i on ciagle nie wie czy mnie kocha?! czy to nie jest dziwne? czy warto byc z kims takim? nie wiem zupelnie czego sie po nim spodziewac... czasami mysle ze duzo prosciej byloby poprostu zaczac na nowo z kims innym. A moze warto jednak czekac bo milosc przyjdzie z czasem?

Gość agata--------
mi powiedzial na 7 rande ze mnie kocha, dla mnie takie zachowanie tez jest dziwne. Wydaje mi sie, ze troche za dlugo z tym zwleka, sama czujesz ze cos nie gra.

Gość agata--------
tzn ze Twoj facet za dlugo zwleka.

Gość beznazwy
Mi moj obecny facet powiedzial po pół roku że mnie kocha:) wczesniej mial dziewczyny po miesiac,gora 2.Jestem jego pierwsza dziewczyna z ktora jest poltora roku.Facetom nie jest łatwo mowic o uczuciach,tacy poprostu sa i nie warto tego zmieniac na sile.Jezeli sam poczuje że moze to powiedziec to powi.Lepiej zeby to wyszlo od niego niz zeby powiedzial ze kocha tylko dlatego ze ty tego chcesz.