Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie widząca...

Co zrobić z małymi kotami ???

Polecane posty

Gość nie widząca...

jeśli juz są na tyle duże że utopić ich się nie da :( -nikt ich nie chce a my juz mamy za dużo kotów ??

nie chcialo sie wysterylizowac kotki? to teraz twoj problem. zrob kotom allegro i wydaj ludziom. skad sie biora tacy beznadziejni ludzie na tym swiecie?? :o

Gość umierajaca z rozkoszy ;)
kurwa ze tak napisze trzeba bylo sterylizowac i kastrowac koty a nie sie ich teraz pozbywac kot ma cierpiec bo jacys debile nie zadbali o zabieg i sie namnozylo mlodych?? oddaj do schroniska

allegro tez pomysl wiadomo ze za dramo ale sa aukcje z kotami

nie oddawaj do schroniska, tam wcale nie maja koty lepiej, tylko umieraja w meczarniach. Zalezc dom i juz !! trzeba bylo myslec zanim kot zaszedl w ciaze a nie po :o

Gość fsdasdfa
skąd jesteś? na gumtree daj ogłoszenie, mnóstwo ludzi chce miec kota.

malutkaxxx zgodze sie ze niewiele kotow przezywa np w schronisku zime ale lato wiosna jesien kot moze byc w schornisku u mnie przy skronisku jest fundacja tam sa ludzie korzy zabieraja do siebie te koty ze schroniska na tymczasy zanim kot znajdzie prawdziwy dom takze nie pisz ze szkronisko to zly pomysl

Gość nie wiedząca ...
no nie zrobiłam sterylizacji bo mi szkoda kasy było , moja wina że kotka to reproduktorka jakaś ??? miliony młodych juz miała po dwa mioty na rok po cztery młode !! zastrzyku nie mam jak zrobić , bo nie umiem ... schroniska u mnie w wiosce nie ma ... w mieście jest ale przepełnione :O:O

Gość nie wiedząca ...
od kiedy to kot jest za duży na topinie? Wkładaj do beki i po kłopocie nie umiałabym tego zrobić :O, już lepszy zastrzyk czy coś , ale no nie wiem , skorzystam z ogłoszenia jak nie wyjdzie to poprosze kogoś o humanitarne zabicie jakąs substancją

umierajaca z rozkoszy ;) wiem o czym mowisz bo sama tak dzialam i jestem z fundacji, ale jak mi ta smarkula pisze ze : "no nie zrobiłam sterylizacji bo mi szkoda kasy było , moja wina że kotka to reproduktorka jakaś ??? " Ty sie idiotko zastanow co piszesz, bo to ze kot ma mlode to wylacznie twoja wina. Sterylizacja kosztuje 150 zl i masz spokoj do konca zycia a nie zeby 4 razy w roku meczyc sie z modlymi. takie glupie baby to powinni na stosie palic bo w ogole mozgu nie maja :O

te koty sie na ten swiat nie pchaly, to jej wina ze sie na nim pokazaly wiec niech teraz wykaze sie odpowiedzialnoscia i sie nimi zajmie

Ja pierdole, Ciebie do lasu wywieziemy albo utopimy w beczce :o Wystarczy porozwieszać ogłoszenia, miejże trochę serca.

nie wiedząca ... szkoda ci kasy bylo ale kota wzielas do siebie tak ?? jak wzielas kota to badz za niego odpowiedzialna a nie wzielam sobie zabawke ale na opieke sterylke czy kastracje kasy nie mam

Gość żeby was tak wszystkich
potopili wymarzona śmierć, prawda? jak się ma zwierzę, to się ponosi za nie odpowiedzialność, czyli: karmi, odrobacza, szczepi, sterylizuje niektórzy nie powinni NIGDY mieć zwierząt

Gość xzsadsa
kurcze przeraża mnie taka nie wrażliwość na los zwierząt, przecież kociaki to tak jak dzieci małe tyle że kocie dzieci, dają tyle radości w życiu.sama mam kocura dużego wykastrowany jest żeby nie męczył biednych kotek bo on nad naturą nie zapanuje to człowiek musi mu pomóc, i teraz mam jeszcze koteczke małą jak urośnie to dam ją do sterylizacji i po klopocie. jak można zabić bezbronne zwierze które tak litosciwie patrzyw oczy, to zabijając człowieka tez nie bedziecie miec oporów?

Nie umiałabym z tym potem żyć. Obojętnie czy bym je utopiła, czy uśmierciła jakąś chemią. Jak możecie tak bez zastanowienia pozbawiać zwierzęta życia? To chore :O Takich ludzi powinno się izolować bo to znaczy o jakimś skrzywieniu napewno. :O Nie do wiary po prostu brzydze się takimi praktykami i takimi ludźmi

Gość Mocniśuła
Ewa 33 ty to mnie rozwalasz. Za mądra nie jesteś co? Na topiku o aborcji napisałaś że jesteś jej zwolenniczką i że autorka nie liczy się z Twoimi pasjami i planami, a tu wyzywasz kobiety od morderczyń bo chcą się pozbyć kotów. Ciebie powinno poddać się sterylizacji albo utylizacji.

Gość eh pomyślec trudno niektorym:/
pewie szkoda kasy na sterylizacje, ale na zabicie i myślenie o topieniu to sumienie pozwala:/ ja rozumiem kiedyś, ale 21 wiek i takei rzezcy sie dzieją:/ tak - twoja wina że o tym nie pomyślałam. Jak byś się zorientowała, to są czasem organizowane akcje - sterylizacja za free. albo poszła do jakiegoś weta i sie zapytała czy ewentualnie mógłby po mniejszej cenie zabieg wykonać, bo ci zalezy. jak sie chce, to można,...

Gość bzdura na cały max
Prowokacja jak nic. Proszę nie karmić TROLLA!

Gość yhyujytujytut
pokaż foty kotów