Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zroooozpaczona

Maz mnie zdradził a ja wybiłam mu zeba!!

Polecane posty

Gość Zroooozpaczona

Nie wiem od czego zaczac nie wiem czy jestem zła, czy zrozpaczona czy wkurzona, upokorzona... Chciałam zrobic męzowi niespodziankę i zamaist wczoraj w nocy wrociłam z delegacji wczoraj rano. I zastałam go nie w pracy (chciałam zrobic zajebista romantyczna kolacje) a w domu. W naszym malzenskim lozku z jakas szmatą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tak mnie rozjuszył ten widok, że wpadłam w furię. Zrobiłam sensacje w bloku, bo ciuchy tej kurwy wywaliłam przez okno a temu bydlakowi jak chciał mnie powstrzymac tak machnelam reka w ryj, ze ulamalam mu kawałek jedynki. Wywaliłam go z domu wlozylam klucz w drzwi i jak sie dobijal wczoraj wieczorem to ja sie upijałam. Sama, chcialam byc sama. boze jak to boli, czy ktos byl w podobnej sytaucji. Nie odzywa sie do mnie od wczorajszego wieczoru-nie wiem a moze sie odzywa ale utopiłam karte sim w kiblu.. dlaczego ja, dlaczego po tylu latcha malzenstwa

Gość Zroooozpaczona
i nawet nikt nie chce pogadac :( :(

Gość że niby tzp
po ilu latach małżeństwa?

Gość podbijammmm
Dobrze zrobiłaś i nie miej do siebie żalu za tą jedynkę. Aha i nie odzywaj się do niego, ma przyjśc na kolanach i Cię przeprosić a Ty pisz pozew o rozwód.

Gość facet to świania
bo tacy sa faceci! mój też ciągle ma "koleżanki"....ale mówi że kocha,i co w tym złego?! szlak by ich trafił!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Zroooozpaczona
po 4 ja sama nie wiem czy chce rozwodu. Wiem tylko, ze nie chce go widziec, ale z drugiej strony licze ze jakos rozsadnie mi to wytlumaczy-ale jak rozsadnie wytlumaczyc gola babe w lozku... ja chyba chce zemsty, a moze ejstem tak pijana ze juz rozsadnie nie mysle...

O ja pier...Zrobiłabym dokładnie tal samo jak Ty.Dla mnie najgorsze co może zrobić mąż to właśnie zdradzić...Och na samą myśl przechodzą mnie dreszcze. Musisz być silna,ja na Twoim miejscu bym pewnie na wybicu zęba nie poprzestała.Współczuję Ci strasznie...Trzymaj sie!!!

Gość Zroooozpaczona
jego jedynke mam w dupie,wszytskie zeby bymmu powybilaa. Nawet jestem z tego dumna ze mu ja wybilam - szkoda, ze nieswidomie a przez przypadek

Gość walkasalka
wspolczuje Ci i na pewno nie jestem w stanie wyobrazic co teraz przezywasz ale powiem Ci ze jestes niezla kobietka i dobrze zrobilas kurwie nalezalo sie a i mezusiowi bydlakowi tym bardziej jak mozna sprowadzac kochanice do domu do loza malzenskiego

niclas, wbrew pozorom ubicie jedynki to poważny problem. Jej odbudowanie jest oczywiście łatwe, ale mogą się pojawić problemy w zgryzie, także z samym gryzieniem, nie mówiąc o czystości wymowy. Oczywiście Twoja reakcja była usprawiedliwiona. Jedyne co można doradzić, to brak pochopnych decyzji i zastanowienie się nad ogólnym bilansem związku: czy ten facet był zawsze niepoważny, zawsze babiarz, czy mówimy raczej o jednorazowym wyskoku? Czy obiektywnie coś we współżyciu było nie tak? Chodzi o to, żeby nie przekreślać związku najprostszymi, czyli podjętymi w złości, decyzjami.

Gość podbijammmm
Zrozpaczona, wpierw wytrzeźwiej jeśli piłaś. A później podejmij decyzję, na spokojnie czy nadal chcesz takiego życia, no bo facet Ci rogi przyprawia. Zwykła szmata z niego.

Gość nnoooo4455
spadaj stad szczery wszedzie sie wpiepszasz..........

Gość dlaczego? nikt nie wie...
Jest mi bardzo przykro ze względu na Ciebie. Mężowi należy się nie tylko wybicie zęba!!! Potrafię sobie wyobrazić co czujesz. Ja w piątą rocznicę związku weszłam do naszego mieszkania, bo chciałam podrzucić mu psa przed zajęciami na uczelni. I powiedzieć "dzień dobry" w taki wspaniały dzień. I zastałam go ubranego i ją... na naszej kanapie. Ona wyszła twierdząc, ze nie spali ze sobą. Ścisk w żołądku czuję na jedno małe wspomnienie. I nie potrafię sobie z tym poradzić, choć minął prawie rok., Ciągle ja widzę, choć wierzę, że sie nie kochali. Ale mnie zdradził i to w taki dzień. Wybaczyłam. Ale nie zapomnę. Czy mu wybaczysz nie wiem, nikt nie wie, to tylko Twoja decyzja. Ale jak wybaczysz, na pewno nie zapomnisz. Nie da się.

Gość Zroooozpaczona
tak jestemm jeszcze pijana nie widzialam jak zbierala iw czym bylam zajeta darciem sie na meza nie zdradzal mnie wczesniej-chyba wydawalo mi sie ze bylismy szczesliwym malzenstwem. staralismy sie wlasnie odziecko

Gość pastafarianka
ja ci kobieyto mówie jak lesba-feministka do zdradzonej i zalanej - rzuć go w huj, ale zrób tak żeby on wylądował na bruku bez pieniędzy.

Gość killim gnoja
pozbądż sie go...

Gość killim gnoja
mój mnie zdradził to ze schodów spadł,,,a na dzień dzisiejszy to juz po rozwodzie jestem...

Gość karmeneczek89
tamtej dziewczynie bym cycki chyba wyrwala na twoim miejscu oczy wydlubala wypierdolila wszystko wlosy pociela nozyczkami

Gość killim gnoja
popieram trzeba było ją zlać:D

Gość podbijammmm
Spójrz na to wszystko z nieco innej perspektywy: co by było gdybyś nie wróciła z delegacji przed terminem, a może on już to robi od dłuższego czasu? To sa takie luźne dywagacje, ponieważ nie wiem, jakie są Twoje relacje z męzem, czy jest szczery z Tobą czy tez zdarza mu się coś " pominąć" Najważniejsze jest, żebys teraz myślała tylko i wyłącznie o sobie.

Gość Zroooozpaczona
Wlasnie sie dowiedzialam, ze ta baba to dyrektorka szkoly na naszymosiedlu, vice dyrektorka w zasadzie. zamiezram zrobic taki wstyd jej, ze zrezygnuje z pracy.Mezowi tez nie popuszcze, przynajmniej na dzien dzisiejszy poki emocje za mnie jeszcze przemawiaja... Nienawidze wczorajszego dnoa

Gość i dobrze zrobilas....
zawsze szczery denerwujesz ludzi

Gość i dobrze zrobilas....
killim gnoja polamal sie???

Gość Zroooozpaczona
wydawalo mi sie, ze ansze malzenstow jest idelane, ze jest szcerosc, zaufanie MILOSC nie wiem o moze mam sie zachowac z klasa, zaniesc paiery o rozwod do sadu i tyle

Gość killim gnoja
a to suka...zrób jej koło dupy....należy się