Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wnioskuje....

8 miesiac i palenie

Polecane posty

Gość wnioskuje....

myslalm ze ja zatluke jak zobaczylam.....idzie taka ulica i pali! no zezloscilam sie!!

Miałam znajomą która przez całą ciąże paliła jak komin a i piwko jej się zdarzyło piwko.A spróbował jej ktoś tylko zwrócić uwagę to prawie z pazurami się na daną osobę rzucała.Teraz jej córeczka ma jakieś dwa latka a ta dalej kopci przy dziecku.Dramat.Tylko dziecka żal.

Gość wnioskuje....
normalnie az mialam ochote jej cos powiedziec ale sam jej wyglad mowil ze i tak nic nie wskoram.....alko jedna!!

takie osoby jak same nie zmądrzały że powinny przestać palić i pić alkohol to nikt im głupoty z głowy nie wybije niestety ;/

najgorsze jest to że wszystkie moje znajome co paliły i piwko sobie czasem wypiły urodziły zdrowe dzieci :/ a ja nie paliłam nigdy i nie piłam i urodziłam chorowite dziecko i gdzie tu sprawiedliwość ?

Gość palaczka2010
ja jestem w 6 m-cu i popalam, nie tyle co kiedys ale jednak i co? mam sie pochlastac? jak jestem wpracy czy w domu a nie ma meza to nie pale ale jak on przyjedzie i zacznie palic to i mnie ciagnie i codziennie jednego wieczorem wypalam.... dzis moj szef nawet sie zdziwil, ze ograniczylam... chyba myslal, ze pale normalnie bo wszystkie pracownice ktore byly w ciazy palily cala ciaze tak jak i przed ciaza...

OLINIA12 - to, ze palaczki urodziły zdrowe dzieci, to nie znaczy, ze jakieś choroby, niedorozwój itp. nie wyjdą im z czasem.

Gość do wnioskuje
A ty skąd wiesz, że 8 miesiąc??? Pytałaś??? I jakie "alko jedna" - skoro paliła a nie piła. Nie używaj słów, których nie rozumiesz.

Tylko Ci sie wydaje, ze one urodzily zdorwe dzieci. Zobaczysz pozniej. Beda najprawdopodobniej mialy trudnosci z koncentracją, beda drażliwe i moga miec w szkole problemy z nauką.