Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bombardo gregory

Moja żona ma bzika na punkcie zdjęć i albumów aż mam tego dość.

Polecane posty

Gość bombardo gregory

Jesteśmy 4 lata po ślubie, jesteśmy szczęśliwym małżeństwem, nawet bardzo. Kocham ją, ale nie jej wybryk który przerodził się w manię :O Otóż już odkąd byliśmy narzeczeństwem po raz pierwszy pokazała mi wielki album ze zdjęciami. Są tam stare zdjęcia jej dziadków, rodziców, jej samej i całej jej rodziny. Powiedziała że chce robić zdjęcia (co uwielbia robić) do końca życia i wklejać te najlepsze do albumów pamiątkowych. Co to będzie jak urodzi się nam dziecko? Do tej pory ma już 2 albumy, w każdym po około 300 zdjęć. Co to będzie jak będzie stara? Na pewno będzie chciała pokazywać te albumy swoim dzieciom i wnukom. Na starość pewnie będzie miała ze 20 takich albumów :O Ona myśli że komuś będzie się chciało to oglądać, ale chyba jest w błędzie. A może jak się mylę? PS. W tych albumach ma nawet zdjęcia swoich psów :O

Gość bombardo gregory
proszę napiszcie czy mam jej przemówić do rozsądku?

Ależ to ona jest rozsądna, nie ty:o Nie ma niczego złego w jej małej fiksacji:) Zwyczajnie - rób tak, jak ja, kiedy nie rozumiem słabostek mojego męża - obchodź je wielkim łukiem. W końcu przestaniesz dostrzegać:)

ty chyba jesteś nienormalny.. każdy ma swoje hobby. Lepiej żeby jako hobby miała wypady z koleżankami do dyskotek, albo zaliczanie kochanków.?.. może i niedługo będzie to robić, bo ma bardzo ograniczonego męża. SHAME ON YOU !!!!!!!!!!!!!!

Gość bombardo gregory
to uważacie że to normalne, że tak lubi fotografować i wklejać zdjęcia?

Ja mam 4 albumy też kocham fotografę i bardzo mnie boli że mój ukochany tego nie lubi. Jego i wspólnych zdjęć mam najmniej...:-( zROZUM ŻONĘ A NIE NAŻEKASZ, PASJA TO PASJA.

Gość czerwona pomaranczka
ładny piesek :-) Super hobby :-)

Gość ...xxx...zoneczka...
suuupersrawa pmiatka niezapomniaa, ja tz uwiebiam zdjecia i albumy, niestety niemam czasu na ich segregowanie i wlejanie do albumow, wszytsko na kmpie:/ ale kiedys sie zbiore i tez posegreguje wsyztsko... ciesz sie, kiedys wspolniebedziecie miec mile wspomnienia... i to naprawde niej est wielki malzenski problem:) a zonie kup piekny album tylko na Wasze zdjecia;)

Bardzo ładne zdjęcie:) Nie umiesz zaakceptować czegoś, czego nie rozumiesz, a co nie jest złe z natury. To smutne:(

nie, ogladanie TV i bieganie po dyskotekach to jedyna normalnosc. Twoja zona ma bardzo fajne hobby

Gość zdjęcia są fajne ....
Nie wiem czy zdajesz sobie jaka to będzie fajna pamiatka za wiele lat. Dziwny jesteś. Wogóle nie masz zdjęć z dzieciństwa czy jak?

Gość ifehuhfre
to jest jej hobby. Cisz sie ze ma jakies zajecie. Przynajmniej nie jest kobieta- bluszczem, ktora nic poza czubek Twojego nosa nie widzi. Powinienes ja wspierac w tym albo nie wtracac sie nie przeszkadzac. TYm bardziej nie powinienes narzekac na jej hobby....