Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gjjjjjgjjjjgj

czy ginekolog może się nie zorientowac ze kobieta jest w 4 miesiacu ciązy?

Polecane posty

Gość gjjjjjgjjjjgj

czy przy usg jajników widac płod albo ze kobieta jest w ciazy jesli to 4 miesiac????

Gość krasnal_maly
...przy USG jajnikow?? to dopiero głupie, pierwsze o czyms takim. Tak USG c cała pewnoscia pokazało by ciążę 4 miesieczną

Gość gjjjjjgjjjjgj
bo ten ginekolog jest czarnoskóry i ma wielką pałkę, której się boję podczas wizyty...

Gość gjjjjjgjjjjgj
nie wiem po prostu caly czas sie balam ze jestem w ciazy ale nie wspomnialam o tym bo mi glupio było bo uprawialam seks tylko raz i to z gumką ale nie mialam okresu przez 4 miesiace wiec poszlam do ginekologa i on nawet nie zapytal czy wspołżyję tylko zrobil mi usg jajnikow i przepisal tabletki jakies od ktorych puchne :(

Gość gjjjjjgjjjjgj
potem wsadził mi swojego potęznego, czarnego kindybała i powiedział, że to jest taki nowy jajnikomierz :(

Zorientował by się na pewno, spokojnie :) Ja poszłam mimo że okres spóźniał się kilka dni a w ciąże mogłam zajść miesiąc wcześniej, chociaż tak jak Ty współżyłam z gumką :) Nie zrobił mi USG bo widocznie uznał, że taką ewentualną ciążę to pozna i po zwykłym badaniu, jakieś zasinienie, rozpulchnienie itd. no i powiedzial, że nie jestem w ciąży i zaraz po tym dostałam okres;) a przez USG to nie sposób ominąć ciąży.