Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jhjhjjhnj

poradzcie

Polecane posty

Gość jhjhjjhnj

jesteśmy 2,5 roku po ślubie mamy prawie 2letnią córeczkę on niedawno powiedział mi że zakochał sie w innej kobiecie, teraz zerwał z nią kontakt i twierdzi że nie chciał tego ale samo się stało. Nie spotykali się (oprócz jego dostaw na tamten sklep) mieli raczej kontakt telefoniczny, nie doszło między nimi do zbliżenia( on tak twierdzi), ja mu dałam szanse (znowu - kiedyś przed ślubem też miał taką przyjaciółkę tylko że z nią doszło do pocałunku) CZY DOBRZE ZROBIŁAM???

Gość jejekujejku
BARDZO ŻLE

Gość jhjhjjhnj
dlaczego? wiec co powinnam zrobić?

Gość jhjhjjhnj
niech się ktoś wypowie bo ja naprawde mam mętlik w głowie

Gość jhjhjjhnj
nie wiem po co on mi to powiedzial, twierdzi że dlatego że prosiłam go o szczerośc a lepsze jest jeszcze to że prosi mnie o to bysmy byli razem ale nie wie czy nam się uda zamiast powiedzieć że dołoży wszelkich starań normalnie ręce opadają

nie wiem czy dobrze zrobiłaś. Trudno mi się postawić w Twojej sytuacji ale skoro to drugi już raz to on chyba nie do końca wie czego chce

Gość jhjhjjhnj
tak tylko to nie takie proste gdybym nie była matka nie miałabym takiego dylematu po ślubie i z dzieckiem wszystko się komplikuje już nie jest tak łatwo, żałuję że nie zrobił tego przed ślubem zanim zaszłam w ciąże bo bym go kopła w du.. tak żeby do księżyca doleciał a może jakaś kobieta w podobnej sytuacji się wypowie jak ktoś doradzi to łatwiej jest