Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i to normalni rodzicee

to rodzina

Polecane posty

Gość i to normalni rodzicee

oglądałam wczoraj program o rodzinie mającej 15 dzieci, bieda aż piszczy, pralkę automat mają od niedawna, najstarsze dziecko 23 lata, żeby nie pomoc opieki społecznej to podejrzewam, że dzieci nie miałyby co jeść, dostają obiady w szkole, do tego z opieki łącznie dostają ok. 3 tys. A winno się odebrać takim rodzicom dzieci i starych, głupich pogonić do pracy, odechciałoby się im robić tyle dzieci. A tak próżniaki leżą i robią kolejne dziecko.

Gość długo juz nie narobią
bo jak najstarsze ma juz 23 to ileż ta kobieta jeszcze ma do menopauzy? Poza tym pewnie jeszcze ze dwa porody i więcej nie wyciągnie. Albo jej będą musieli macice wyciąć albo im całkiem padnie.

Gość antonina_18
moim zdaniem nie powinno być czegoś takiego jak zasiłek na dziecko, każda rodzina mężczyzna i kobieta są rozumnymi osobami i jeśli wiedzą że ich nie stać aby wychować dziecko to nie powinni się na nie decydować. moje zdanie, wiedzieli że biedni po co im tyle jeszcze niech sobie 10 dorobią, tylko leżą i czekają na zasiłek z gminy

Gość mnie się bardzo podoba
jasne ale wiesz zyjemy w takich czasach ze gdyby na prawdę się zastanowić to 90% nas nie stać by było nawet na jedno dziecko. Zauważ, że nie ma przedszkoli państwowych, a prywatne kosztuja majątek. O żłobkach już nie wspomnę. Powinni jaknajbardziej zabarać wszelkie zapomogi i zasiłki, a wprowadzić darmowe szczepienia dla dzieci i to nie tylko zółtaczka i różyczka, ale pneumokoki itd, państwowe przedszkola i żłobki dla każdego dziecka, albo dofinansowania z państwa do prywatnych ropzedszkoli zeby wyrównać ceny czesnego. Ale dla wszystkich, a nie tylko dla tych których na chleb nie stać!

Gość ddbcfdvcfxsz
a ty tez nie jestes normalna skoro cie to nie dotyczy to po co sie czepiasz. pilnuj swoich czterech liter.

Gość do ddbcfdvcfxsz
co napieprzyłaś też dzieci, kiedy to ciebie tak ruszyło. a czy ty wiesz, ze te wszystkie datki na te dzieci to są też moje podatki i nie mam zamiaru utrzymywać głupich idiotek, które umieją tylko rodzić, nie wspominając o tym, ze dzieci w tych rodzinach cierpią biedę.

Gość ddbcfdvcfxsz
akurat mam jedno dziecko. Wiesz twoje podatki idą też na emerytury więc powybijaj wszystkich emerytów. Zaklej se pipkę i nie rodz dzieci wcale - nie będziesz rozsiewać wadliwych genów, bo ja nie chcę żeby mój syn chodził z Twoim matołkiem do klasy. Każdy ma prawo żyć tak jak mu się podoba i nic nam do tego. Płacę podatki tak jak ty i Cię to nie ominie, więc nie panikuj.

Gość do ddbcfdvcfxsz
pipkę to sobie niech zakleja te głupie matki co rodzą nie mając pieniędzy, a co do moich podatków to właśnie idą na takie idiotki, bo one otrzymują za darmo pieniądze, natomiast emeryci zapieprzali co najmniej 30 lat i odprowadzali podatki, także odpierdol się od byłych pracujących obecnie emerytów. Bo żeby nie takie głupie matki to podatki byśmy odprowadzali 8-9 % a nie jak teraz 18 %

Gość ddbcfdvcfxsz
ładne słownictwo....idz wypij nerwosol...

Gość to ciemnogrod ma tyle dzieci
czasami do tępych osób to należy mówić bezpośrednio, bo oni nie rozumieją normalnej rozmowy, bo dla mnie tez rodzenie dzieci jedno po drugim nie mając pieniędzy to jest chore. Co najgorsze, że te matki glupio tłumaczą, ze rodzą po to aby emeryci mieli emeryturę. Czy wy naprawdę nie rozumiecie, ze emeryci zapracowali na swoje emerytury a z kolei te dzieci dostające zasiłek czy inna pomoc dostają z pieniędzy nie swoich, bo za male aby zapracować, ale dostają z pieniędzy podatników.