Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ;]

wierzę w miłość

Polecane posty

Gość ;]

wierzę w miłość od pierwszego wejrzenia takie "łup" a ja teraz chodzę zamyślona obijam się o przedmioty dziś np znak na drodze ;) idę po coś do pokoju jak tam dojdę to nie wiem co to miało być szaleję!!

Gość ;]
tak zakochałam się ;) nawet przy pierwszej swojej miłości czegoś takiego nie miałam ;)

Gość ;]
ale że co do czasu ?? ;)

Gość ;]
pogadajcie ze mną ;)

Szczęśliwi nie są tu mile widziani. Wolimy przegrańców życiowych, dzięki temu nasze ego miło puchnie. :classic_cool:

Gość ;]
aaa o to chodzi jak kiedyś w to nie wierzyłam śmiałam się z tego a teraz siedzę sama w domu i śmieję się do siebie bez powodu ;) rzata małgo maż bardzo ładne oczy ;)

Gość Sylwiunka
To super gratuluje Ci ;)

Gość ;]
nie dziękuje nie zapeszam ;) jestem taka szczęśliwa że szok nawet znajomi to zauważyli i pytają co się ze mną dzieje ;)

Gość Sylwiunka
werze . Ja tez 2 lata temu tak mialam tak jest na poczatku. Motylki w brzuchu i te sprawy. potem to sie uspokaja ale nie mowie ze jest gorzej ale te wariactwa tak troche odchodza ale i tak jest super ;)

Gość Ania :***
Ja też wierze w miłość sama ją przeżyłam i przeżywam do dziś :**

Gość ;]
rzata małgo moję szczęsię to tak jak mówiłam chodzę zamyślona myslę tylko o jednym dziś przez przypadek idąc ulicą uderzyłam w słup zamyśliłam się ;) ludzie obok tak się śmieli że hej! ;) ciąglę się uśmiecham z byle jakiego powodu a tak na marginesie to przypomniało mi się właśnie że dzisiaj nic nie jadłam ;) dieta odchudzająca jak się patrzy ;)

Gość kożelanka
ja nie wierze już w nic, staram się twardo stąpać po ziemi bo na końcu okazuje się, że całe zaangażowanie to wielka pomyłka

" dziś przez przypadek idąc ulicą uderzyłam w słup zamyśliłam się" no tego to nie zazdroszcze:classic_cool: ale reszty jak najbardziej🖐️

Gość kożelanka
czasami zazdroszczę tym którzy mają w sobie odrobinę romantyzmu, życie nie byłoby takie szorstkie

Gość ;]
nie wiem czy jest czego zazdrościć ;) oprócz przemiłych uśmiechów nic się nie dzieje ;( kożelanka a może trzeba trochę romantyzmu w sobie jakoś poszukać ... trochę nie po polsku wyszło przepraszam ale to jest jeden z objawów

Gość kożelanka
ale pewnie był ubaw jak cie słup zaatakował, że się nie bał tyle ludzi do okoła

Gość ;]
ubaw był na całego ;) dziewczyna która szła obok mnie powstrzymywała sie od śmiechu a jak mnie minęła to wtedy tak zaczęła się śmiać ;) a ja razem z tymi wszystkimi ludzi do okola mnie ;)

Gość ;]
a ja wierzę wierzę wierzę wierzę wierzę wierzę ;) dobrze już kiedyś z tobą tu rozmawiałam ale po innym nikiem bardzo fajnie się gadało ;) dziękuję ;)

Gość kożelanka
uważam, że życie pośród ludzi troszkę szalonych chociażby z miłości jest przyjemniejsze, bo gdyby była przewaga takich jak ja patrzących przez kwadratowe okulary mających wszystko zaplanowane, suche bez spontanicznych śmiesznych sytuacji to smutno byłoby na naszym dużym świecie... powodzenia w miłości i omijaj słupy które złowrogo spoglądają na Ciebie...

" nie wiem czy jest czego zazdrościć oprócz przemiłych uśmiechów nic się nie dzieje ;( " to spraw, by się działo :) ale uważaj, żeby czar nie prysł :)

Gość matylda zawodowiec
to chemia, burza hormonow... czasami mylona z miloscia

Gość ;]
mam nadzeję go jutro zobaczyć mam nadzeję że jutro będą moję najpiękniejsze urodziny taki prezet od losu dla mnie ;) ok będę omijała słupy ale jak się myśli o jednym to trudno co kol wiek widzieć ;)

Gość matylda zawodowiec
ale tez wierze w milosc kiedys mi sie snila, taka, czysta piekna,pomiedzy dwojga ludzmi, bez nieporozumien, blokad, to byl piekny sen..

Gość ;]
matylda zawodowiec to nie to. ja jestem pewna że to coś więcej ja to wiem! nic mi humoru nie popsuje ;)

Gość ;]
kobiety kochane gdze jesteście? ;)