Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pigi

Zemsta na pseudo - koleżance

Polecane posty

Napiszę wam jak się zemściłam na kolezance która się okazała strasznie fauszywa i ogólnie strasznie mocno zaszła mi za skórę pewnie napiszecie mi, ze mam cos z głową ... Otuż moja kolezanka jest mężatką. Jej maz to osoba ktora widzi tylko siebie wszyscy dla niego sa głupi, tepi itd tylko on najlepszy najbardziej wyksztalcony itd jego zonka ( wlasnie ta kolezanka) w domu wzorowa gospodyni i zona a poza domem .. tylko patrzy zeby go zdradzac. Kilka razy umawiala sie z innymi facetami, ma osobna komorke z innym numerem zeby sobie z nimi pisac i umawiac sie z ( oczywiscie maz o tym nie wie) na NK miala duzo znajomych facetow z drugiego konca Polski i to całkiem niezlych przystojniakow. Cos mi nie pasowalo ze zna ich osobiscie, przeszukalam wszystkie portale randkowe ktore znam i znalazlam Ją ! mieszkamy w woj pomorskim a ona napisala ze jest ze slaska. Dala swoje zdjecia na łózku w roznych pozycjach .. strasznie kurewskie. Napisalała w metryce " o sobie" same bzdury, niesamowite klamstwa ze ma swietna prace zna 5 jezykow i ze jest ... w separacji !!! jak to znalazłam myslalam ze spadne z krzesła bylam w takim szoku , jak mozna tak klamac ?? W tym portalu utworzylam sobie konto i zalogowalam sie jako boski roziwdziny 30 latek ( skopiwoalam zdjecie jakiegos kolesia z niemieckiej fotki pl. :) i pisalam sobie z nia ... oszalala na moim punkcie pisala min ze jej maz ma ma malego jest slaby w łozku ze nigdy go nie kochala itd ciagle wysylala mi swoje sweet fotki hehehe i jakies akty w ogole pisala wiele prywatnych rzeczy szczegolnie o swoim mezu jaki z niego nie jest impotent :) pisalam z nia 3 miesiace ona obgadywala mnie w moim srodowisku a ja nadal pisalam ... wczoraj wszystko wydrukowalam , łącznie ze zdjeciami i wyslalam poleconym do jej meza. Zobaczymy czy on nadal bedzie taki pewny siebie i kto teraz z kogo bedzie sie smiał :)

Gość pinkilinkiii
dziecko idz kup slownik :O

Gość srfgse
weź sie kopnij w głowę.