Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna co pila mleko

Czy mogę mieć nadzieję, że wyładnieję, mimo że teraz mam lat 16 i urode...

Polecane posty

dziękuję dziewczyny, kochane jesteście;* Co mi sie w sobie nie podoba? ksztalt twarzy - buleczka, wielkosc twarzy - duza twarz, pyzatosc, brzydki usmiech - przynajmniej na zdjeciach, taki nienaturalny, figura - tak jak juz mowilam, wysportowana, ale szeroka, wielkosc dloni - duze dlonie

tylko jest jedno ale: wy mialyscie problemy z cera, brzydkie wlosy, chuda figure etc. mnie to nie dotyczy: moja skora jest blada, porcelanowa i chociaz wiem, ze teraz panuje moda na zdrowy braz, ale z niej akurat jestem dumna. fryzure od niedawna mam super, figura nabrala nieco ksztaltow... a mimo wszystko jestem nieladna chociaz, wlasciwie, pal licho z uroda. tu chodzi o brak dystansu do siebie:O

Gość garfieldowa
nie martw się, pyzy z wiekiem ci się zmniejszą ;) jesteś jeszcze bardzo młoda, na pewno masz dziecinną twarz, kiedy zacznie ci ona "dorośleć", to pozbędziesz się pyz. Jestem tego najlepszym przykladem :)

Gość Kochaniutka^^...
Wiesz co? ja miałam taki sposób nie porównywałam się do nikogo. Spójrz w lustro i przyjrzyj się sobie pomyśl co w sobie lubisz? może nogi może oczy ? i podkreślaj to .. każda z nas jest inna. Ale jedno jest pewne , naszą pewność siebie zabija porównywanie się do innych czy też do modelek z gazet czy telewizji. NIe każdy jest idealny ale małe niedoskonałości czasem dodają nam uroku:) Ważne żeby być pewnym swojej wartości i akceptować siebie bo niektórych rzeczy nie zmienimy:) Zafunduj sobie terapię na poprawienie samooceny. Codziennie patrząc w lusto powiedz sobie w duchu jakiś komplement i doceniaj to co Ci bozia ładnego dała:)

Gość ręka w pomyjach
wszystko pięknie cacy ale jak ktoś jest brzydki i w swoim zyciu natrafia na "ludzi" którzy dodatkowo bezczelnie mu o tym przypominają to uśmiechanie się do siebie nic nie pomoże.

Gość gość
Moja mama mi mówiła ze zdarza sie i tak, ze brzydkie dziewczyny maja chlopaków a ładne nie :) zalezy to od pewnosci siebie bo chłopcy lubia jak dziewczyna jest pewna sb :D i podobno zanim nie powiesz chłopakowi ze np. cos jest złego w twoim wyglądzie to on tego nie zauwazy lub nie będzie zwracał na to uwagi ;D na ulicach chodzi pełno brzydkich dziewczyn z ładnymi chłopcami :) im sie udało ;D a więc dziewczyny DO BOJU i wierzcie w siebie ! :)