Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mkasbwegeorvuh

Co jest ze mną nie tak?

Polecane posty

Gość mkasbwegeorvuh

Byłam w związku z jednym facetem przez 6 lat. Mam aktualnie 23 lata. Wszyscy dookoła mówią mi, że jestem piękną kobietą. Że jestem piekielnie inteligentna, zabawna. Mam ogromne pokłady energii w sobie, uwielbiam się śmiać także z samej siebie. I od pewnego czasu... sama siebie nie mogę znieść. Patrzę w lustro i zastanawiam się co jest ze mną nie tak, że nie ma obok mnie żadnego faceta, któremu mogę się podobać? Że nie ma żadnego faceta, który mógłby gadać ze mną godzinami? Wpadam w jakąś koszmarną matnię - siedzę w domu, nic mi się nie chce. Nie mam na nic siły. Co robię nie tak, że mimo ogromu znajomych nie ma obok mnie nikogo kto chciałby mnie pokochać...?

Gość Mr P
Radziecki statek podpływa do afrykańskiego portu. Marynarz rzuca linę cumownicza na brzeg, krzycząc do Murzyna stojącego na nabrzeżu: - Dierżi linu! Murzyn nie rozumie. Rosjanin znów rzuca cumę krzycząc: - Dierżi linu! Murzyn stoi bez ruchu. Rosjanin pyta: - Gawari pa ruski? Cisza. - Parlez vous francais? Cisza. - Sprechen Sie Deutsch? Cisza. - Do you speak English? - Yes, I do. - No to dzierżi linu!

Gość jestes zdesperowana
- to jest nie tak. Niskie poczucie włąsnej wartości.

Gość Mr K
Mr K nie wygłupiaj się, koleżanka potrzebuje rady. Nie załamuj się, skoro jest tak jak mówisz na pewno niedługo ktoś Cię znajdzie...:)

Gość ograniczona urodą
jesteś brzydka nie oszukuj się. Mi tez wszyscy mówią zem piękna i cudowna. GÓWNO prawda, jestem brzydka teraz to wiem, poprostu przyciągam wybitną inteligencją i osobowością, stąd przychylne opinie. Takie życie.