Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pocieszna

wyniki badań

Polecane posty

Gość pocieszna

robiłam ostatnio morfologię. mam niedobór fT3 (fT4 i TSH w normie), nadmiar LH i prolaktyny. nie jestem w ciąży, ani nie jestem przed okresem a mimo wszystko mam powiększone piersi. na wizytę u lekarza (prywatnie!) czekam 4 miesiące, wolę nie myśleć ile czekałabym na kasę chorych. czy te wyniki badań kwalifikują się do leczenia hormonalnego? chodzi mi głównie o LH i prolaktynę

Nie wiem do czego to jest:P.Ale za to znam przyczynę większości chorób-to zatrucia i niedobory:classic_cool:.Sprawdź na początek czy nie masz w paszczy plomby z rtęcią i dokładnie opisz dietę to wydam na ten temat diagnozę:classic_cool:.

Gość pocieszna
leczę się prywatnie jeśli chodzi o stomatologię i żadnej rtęci tam nie ma (dokładnie patrzę na ręce każdemu, kto grzebie mi w gębie:)) dieta dość urozmaicona, nie żywię się wyłącznie mięsiwem, ale weganką też nie jestem. jestem bardzo szczupła. coś przeczytałam, że taki wzrost prolaktyny może być przyczyną niepłodności. Mam 19 lat, nie myślę na razie o dziecku (bo i z kim?!), ale w przyszłości mogę mieć problemy...

Gość exxxxxpert
problem moze byc z GnRh