Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mówią mi karolina.

Żyje tu jeszcze ktoś wogóle? :)

Polecane posty

ojojoj tylko nie zgon;p jestem uczulona na to slowo a na drugie imie mam Karolina;p ale lubie "karola"

czemu twierdzisz ze nikt cie nie lubie trzebało się wpierdalac na kafe ze swoimi 3 groszami w sumie jak każdy to tu robi...

a ty dębiszek jesteś laską???a ja myslałem że ty kolo...japierdyle...ide sie odlac bo zaraz będę sie mógł wypowiedziec na innym topie ,,toaletowe wpadki,, jak zejszczałem sie w gacie

husky mi zakazała pić na moja 18 i żadnej stypy nie moge zrobic i napisałem że ze zgryzoty wpierdole 4 zupki z knorra na sucho

debiszek dlatego, ze dzis sie zapisalam do tego forum a dzis tez uchlalam sie debiszkiem(debowe mocne) mniam:)

Gość hej karolaaa
czemu nie spisz? ja spałam po gwóch talbletkach na spanie bo bez tego wogóle nie spie ale obudził mnie jebany kot bo tak darł ryj ze wstał mój syn [a ma 10 lat] i 15 min nie potrafił przekluczyc zamka w drzwiach ''bo on nie wie w która strone ''a robił to setki razy ...no....kurwy dostałam potam kot wlazł na dach i darł morge jeszcze bardziej młody dostał zjebe no bo jak mozna w tym wieku nie potrafic kota do domu wpuścić odkluczajac jebane drzwi przecież ja mu nie kazałam tych drzwi łomem wywrzyc tylko z jednego zamka otworzyć kurwa....jaką ja mam pojebaną rodzine łacznie z kotem

haha...a ja dzis z kumplem piję i nie mówcie o tym husky bo mnie zajebie...:-Dmam w plecaku ładnie spakowane 0,7 i czteropak żywca...haha ale poszalejemy...zaś bedziemy kamieniami ciepac po przejeżdżających pociągach haha

taaaa... mnie zaraz pies "obudzi" moj polroczny labradorek ale jest tak slodki, ze wypuszcze go siku;p