Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anais Nin

Bulelki NUK First Choice i smoczki NUK Trendline - kto używał? Warto kupować?

Polecane posty

Gość butelki ok
są bardzo dobre, też odpowietrzają jak avent, polecam, ja używałam właśnie tych i aventa też ale te bartdziej nam przypadły do gustu, smoczki też są dobrej jakości. polecam bo warto.

Gość no nie nienie
smoczki za 3 złote..litosci, poczekaj i zobaczysz jak fatalny zgryz bedzie mkialo dziecko po takich smoczkach:O akurat takie oszczedzanie daje wiedej szkody niz pozytku polecam TT closer to nature

ja mialam tez z nuka ale zdecydowanie wole avent bo ma symetryczny smoczek i mozna bez rpoblemu wsadzic go do buzi dziecka z kazdej strony a przy nuku musisz patrzec gdzie jest zaglebienie co w nocy jest ciezkie

ja też mam TT i bardzo je sobie chwalę . mała nie miewa kolek , tam jest fajny odpowietrznik , nie wymagają gotowania i do tego są śliczne , dla dziewczynki kupiłam w różowe kwiatki :D na allegro zestaw startowy czyli 2 małe butelki, 3 duże dom tego komplet smoczków 1 i 2 i smoczuś uspokajacz kosztuje ok 70 zł naprawdę polecam

Moje dziecko nie potrafiło pić z tych butelek przez kształ smoczków,prawie nic mu nie leciało i tylko się denerwował.Za to smoczki z NUKA się sprawdziły.

Syn ich uzywa od prawie poczatku, sa bardzo dobre. aLE JA MUSIALam wypalic rozgrzana igla wieksze otworki w smoczku bo byly bardzo waskie i mleko prawie synowi nie lecialo , przez co sie denerwowal przy ssaniu. Najlepsze butelki moim zdnaiem sa AVENT super jakosc , niestety drogie ale sie oplaca.